Dirty!

Gud vad bra den är! Dirty dancing har precis slutat på V2, dansk tv! Jag gråter floder!!! Fin fan vad FINT! Fint är det perfekta ordet!
"I have the time of my life,
I have never felt this way before..."
Underbart- den bästa filmen ever!

Spöktimmen?

00.00- spöktimmen? Fan jag hann inte, men nästan!


Thank you for smoking

Har precis tittat klart på filmen "thank you for smoking". Den handlar om tobaksindustin och dess kämpar och fiende på ett snyggt satiriskt sätt! Den var helt ok  så att säga- se den om du får chansen!

Det blir ju inte sämre av att supersnygga Adam Brody är med på ett hörn!

SNYGG!

Så snyggt!
167956-10 167956-11 

Skärpning!

Jag blir så jvl trött på borgarsvinen!
När de bestämmer att kommunerna ska spara in på utgifterna gör de inte det genom att skita i att bygga en till satans motorväg (på bekvämt avstånd till deras nya hem såklart)! Nej, istället ska skolor i de mindre samhällena stängas och konsekvensen blir att det trängs fler elever i större skolor utan chans till ngn som helst individuell hjälp! Detta i sin tur skapar en större osäkerhet och rastlöshet hos eleverna och vi vet ju alla vart det leder...
 Är det inte meningen att utvecklingen ska gå på andra hållet? Detta är rent ut sagt absurt!
Någon borde ge Reinfeld en fet jvl smäll och fråga honom om han vill att hans snorungar ska kunna tjäna in 30 sekunder på den nya motorvägen eller vill han att de ska ha ett huvud att använda?
Skärpning!

LOVE!

Vi har det bra nu, det känns skönt.
Inga stora, onödiga bråk bara en massa skratt tillsammans! Det känns skönt att veta att vår framtid är tillsammans och inte på separata håll!
Visst är det kasst och jobbigt ibland, men man är inte ihop i 6 år för inget. Vi fixar allt babe!

Utmaning!

Hittade detta inlägget på en rolig liten blogg: matsstrandberg.blogg.se

Alla som läser det här får gärna känna sig utmanade. Om ni hakar på utmaningen, lämna en länk under Kommentarer så jag kan gå in och kolla på era bloggar!
REGLERNA: Svara på de 12 frågorna, inte i ord, utan gör en bildsökning på Google på ditt svar. Ta den FÖRSTA användbara bilden som dyker upp. Använd den som "svar".
Here we go!
1. Vilket år är du född?
image84
2. Hur definierar du din sexuella läggning?
image91
3. Vilken är din bästa egenskap som kärlekspartner?
image94
4. Och din sämsta?
image90
5. Vad söker du hos en partner?
image89
6. Vem var din första hemliga barndomsförälskelse (förnamnet)?
image88
 7. Vilket yrke är det sexigaste du vet?
image87
8. Vilken kändis är hetast enligt dig?
image86
9. Vad gör dig avtänd?
image85
10. Vem hade du ditt första riktiga förhållande med (förnamnet)?

11. Vilket kroppsdel, förutom munnen, gillar du mest att kyssa på en kärlekspartner?
image92
12. Ett kärlekspar på film eller tv som du gillar?
image93

Goe mad!

Hittade precis denna bild på en kycklingpaj som jag gjorde förra veckan! Gud vad hungrig jag blev nu och D kommer inte förrens om flera timmar! Hmm, vad ska jag göra åt detta?
167956-86
Mums!

Julmys!

Idag har jag varit hemma från mitt målarjobb för jag känner mig halvfebrig och hängig, men detta hindrade ju mig från att tvätta och måla om sovrummet... Typiskt mig, kan inte sitta stilla när jag får!
Har varit på bibblan nu och lånat en massa roliga cd- skivor, bl.a. "Absolute christmas"! Har en sån jul- abstinens- längtar jättemkt till snö, mörka kvällar, kall rök runt en när man andas osv! Det är den absolut bästa tiden på året!
 Får vi en vit jul detta år?
Nu ska jag sätta mig i soffan med min lilla dator, äta lite vindruvor och lyssna på min absoluta julfavorit "Santa claus is comming to town"!

Spooky...

"Vargtimmen är timmen mellan natt och gryning, det är timmen då de flesta människor dör, då sömnen är djupast, då mardrömmarna är verkligast. Den är timmen då den sömnlöse jagas av sin svåraste ångest, då spöken och demoner är mäktigast. Vargtimmen är också den timme då de flesta barn föds..."
/http://www.student.uu.se/studorg/usf/Artiklar/Vargtimmen.html

Var det värt det?

Kräftskiva 07 blev en blöt historia! Pinsamt nog var jag så jädra trött vid 2- tiden att jag satte mig i en stol och somnade- nu vill jag poängtera att jag INTE däckade, eftersom när man däckar är man inte medveten om att man väljer att sova! Så det så... ;)!
Iaf, när jag äntligen kom hem vid 5- tiden hade jag såklart inga nycklar med mig och D sov (han hade åkt hem innan mig för att träffa en kompis)! Så där stod jag och bankade innan jag fick bege mig hem till mamma och sova där, kul! Saken blev ju inte bättre när jag gjorde ett nytt försök och väcka D vid 1 idag- han sov fortfarande som en stock med mobilen på ljudlöst! Kul, fick stå och banka tills kl 2 då han behagade sig att vakna!

  
Men inget ont som inte för något gott med sig, D har nu sagt att som plåster på såren ska han laga en jättefin middag ikväll OCH han har tom rengrot vår halväckliga mikro! Fint det!

Oj, oj, oj!

Vad trött jag är idag- har cp-träningsvärk i nacke och axlar efter att ha målat tak och väggar i evighet! Men 15 timmar har jag fått ihop hittils, alltså 1500 :-! 
Ikväll blir det en mys-middag på Classic- grekiska souvlaki, tzatsiki och lite vin! MUMS! Måste fira vår 5 år och 8- månadersdag!!!

På tal om ingenting, så har vi på "bygget" en lite gäst, nämligen en jättefin hankatt! Det är så himma kelig, den tom klättrar på benet så go' den e! Stor och fin med en jättefin lång och tät päls! Kanske skulle tagit dit lilla förskräckta Annie (mammas katt) och sett om det hade blivit en lyckad korsning?!?

Annie snäckan



Huvud, axlar, knä och tå...

Nu e jag äntligen hemma och sitter och äter glass med hallon i soffan! E grymt trött i huvud, axlar, knå och tår efter att ha målat tak och väggar en dag! Ska på at' imorgon också...
På lördag är det kräftskiva med hattar, tipsrunda och sånghäften- det ska bli jätteroligt!!! Återkommer med bilder på söndag!
På tal om något helt annat så blir det nog Norge i slutet av september!!! Längtar! Visst gillar jag Kristianstad, men just nu har jag inte så mkt här- min bästa kompis bor i Karlshamn och dit kör man ju inte varje dag... Ska bli så skönt och börja om på nytt, träffa nya människor och bara leva livet (aka joba som F*N)!

image79
Lovely me




I love u still, babe!

Usch, vad tidigt det är! Och jävla väder- ska det vara så här nu eller...? Tidiga mornar och ösregn- de e fint de!
Jaja, ska ju faktiskt upp och tjäna lite pengar idag så jag kan underhålla D lite ;)! Jag tror inte jag har bjudit ut stackaren på restaurang på  år...Iiihhh- kanske inte det bästa receptet på försök till ett lyckat förhållande?!

Men uppenbarligen funkar det för varför håller man annars ihop i 6 år? And I love u still, babe!
   
Soluppgång PÅ Angkor wat!
                                                                    

Det var en gång, en blöt kväll i Sydney...

Hahaha, jag måste bara berätta om en sak som D gjorde utanför vår lägenhet i Sydney en blöt kväll! Precis när vi, (aspackade) kommer runt hörnet till vår lgh, står där en hel jävla polisstation utanför vår port och håller på att spärra av ingången. Detta märker varken jag eller D som dessutom bråkar ganska högt på bred skånska (jag barfota- fråga inte hur för jag vet inte!).
Nej, vi traskar arrogant vidare genom avspärrningsband och jag tror fan i mig att de tom höll på att häkta ngn (razzia?), men iaf: då kommer en liten polisman fram till oss och ber oss vänligt att flytta på oss, varav D då håller upp handen på bästa fjoll-vis och säger "Please", himmlar med ögonen och sedan går vidare...
Dagen efter börjar vi fundera på vad som hänt. Kommer fram till att D måste ha låtit som en värsta "brat" när han i princip rättade en australiensisk polis i engelska och bad om ett "please", efter att han avslutat sin mening! D skulle givetvis säga "off course", men efter 10 shot blir det lätt hjärnsläpp liksom!
Ja, ok, ni kanske inte skrattar sådär jättemkt, men det VAR väldigt roligt!

Men, NU sitter nu med underbar hallonyoughurt och kollar på Seinfeld och Spin city.
Vad jag skrattade åt Seinfeld när han sa att hans familj flydde den irländska torven pga av "flingsvält"-  "you couldn't get a bowl anywere"- HAHAHA!!! Gud, vad roligt!
 Gött...

Roliga minnen idag!


Så här glad kan man vara...

...när man kommer hem kl 4 på natten efter att ha jobbat i 11 timmar och får hälsa sin stupfulla boyfriend hem efter, vad han tycker var en lyckad kväll på stan!
image73

Och så här glad e D när jag ska skaffa bildbevis på hur packad han var till morgondagen :)!
  Happy happy!


Zip, cero, nada!

Idag ska jag äntligen masa mig bort till skatteverket och ta bort ett av mina efternamn! Det känns lite uppfriskande skönt så där...
Jag har egentligen inte kommit på ngt att skriva här...så jag tänkte jag skriver väl det... I've got nothing, zip, cero, nada!
Eller, jo förresten- hur bär man sig åt för att bli en rebell i dagar som dessa? Efter några mindre lyckade "karriärdrag" funderar jag på om jag inte skulle ta och hitta på något helt annat...

Vacker!

Gud vad snygg hon är och så jäkla cool skådespelerska- såg ni henne i "Jay Leno show"? Ska verkligen kolla in filmen "You kill me" med henne och Sir Ben Kingsley!

Fint som snus, liksom!

Detta är min fina nya mobil- Sony Ericsson S500i! I like! Det roliga är ju att den byter bakgrund hela tiden- lite crazy sådär! Har inte ens vågat ta bort plasten än!
Tack vare en LITE för blöt kväll "tappade" jag bort min andra mobil som jag haft i 2 dagar... Det kallar jag PARTY!
image67

Annars har jag varit ute och gått en lång runda i parken, 40 minuter- starkt jobbat, sen hälsat på mamma och snackat av mig lite! Mamma vet alltid bäst, typ...!
 
Mamma hemma hos för en gångs skull!
   Fina bilder från Tivoliparken!

Titta vad fint!

Hittade detta halsband på ebay.com och det är så himla fint- inte särskilt dyrt heller! Det tillverkas i Israel- bara det liksom!

image66

Fick föresten reda på att jag inte behöver börja måla förens på torsdag! Gött, då blir det ännu en slappedag!

Hata Hua Hin!

Nu sitter jag här, skulle egentligen börjat "jobba" vid 10, men det är ju så skönt att sova! Jaja, det gör inget om jag börjar måla lite senare! Får iaf ihop lite pengar och det är bättre än att sitta hemma... Nej, vad säger jag, vem bangar för att ligga inne och läsa en grå dag som denna?

Ska passa på och tipsa dem som ev. ska resa till Thailand, närmre bestämt Hua hin: åk inte dit! Det är en skitäcklig stad där hundarna skiter på trottoaren precis bredvid thailändarnas stekbord, det ända stället där man kan se råttor i dagsljus och där finns lätt flest kackerlackor/ m², SÅ äckligt! Stranden ska tydligen vara en av Tahilands finaste, men det är den INTE! Har varit på väldigt många ställen i Thailand och Hua hin är värst!
Japp, nu känner jag mig jätte jättesnäll!

Här kommer några bilder från kackerlacksfria Kambodja!
 Så sorgligt, men dödligt vackert- Killing fields i Kambodja.
 Lien flicka med stora spindlar!  Kambodjas näst största stad!
 Monsunregn!
I love U, Kambodja!

Bröllop och kattungar!

Oj, nu var det ett tag sen jag skrev, men får väl skylla på att det varit lite mkt på sistonde! Jobbade på ett Bröllop i lördags, lite roligt- fint och en massa packade människor!  Fin bröllopstårta iaf!
Var hemma vid 4 på natten, lagom till D kom hem ASPACKAD, lite tråkigt, men väldigt roligt :)! Man kan ju säga att han mådde som han förtjänade dagen efter!
Följde med mamma istället till Jeanette och Joen (extraföräldrar typ) och kollade på deras supersöta kattungar!
Nästa helg blir det kräftskiva! Fy fan vad det ska festas!
 Fin bröllopstårta!
 Lite söt kattunge!

Bond?

Nu ska jag snart kolla in den nya James Bond- filmen "Casino Royal" och dricka ett glas vin! Det ska bli så NICE!
E fortfarande jävlgt irriterad på D, det är inte ok att ta mig för givet hela tiden! Någon gång är det faktiskt kul att få ngt tillbaka också.... Jaja, vinet var iaf väldigt gott!
 Blip!?!

Orolig...

Jag har precis sett en dokumentär om den globala uppvärmningen och det är verkligen sorligt att veta att det man faktiskt gör för miljön betyder så lite... I slutändan handlar det ändå om vad stormakternas ledare beslutar sig för att göra och let's face it: det är inte mkt...
Det är synd att skulden så ofta ges till Kina och Indien när det är de som tvingas utnyttja sina naturresurser för att ge oss i västvärlden billigare varor och bättre livskvalitet- är du beredd att betala?

Boven i dramat vill jag säga är USA (tillsammans med de stater som tror de är bättre än oss andra) som tror de kan beordra andra till att minska utsläpp etc., men själva inte lägger ner tillräckligt med arbete för att göra något åt problemet- se bara Kyoto-avtalet! "Det är inte oss det är fel på, det är ni"...
Dock verkar det vända till det bättre iaf på ett sätt för problemet har ju uppmärksammats väldigt tack vare USA, men frågan är: hur uppriktiga är deras försök?
Jag vet vad jag talar om för jag har vistats både i extrem fattigdom och extrem välfärd. Den största skillnaden där var inte utsläppen utan "livskvaliten", men innebär livskvaliten att du har många bilar och ett litet samvete?

Ständig och ökad tillväxt är inte SVARET, det är PROBLEMET.
 Fattig vs. rik  Vad väljer du?

Kolla gärna in denna trevliga länken, faktiskt väldigt bra! http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=55174&from=program_ao


Here we go again!

Idag har jag bestämt mig för att jag SKA simma! Jag måste ju ändå duscha liksom...
Dras fortfarande med dilemmat om jag ska åka till Polen och börja studera till läkare i 6 långa jävla år eller ska jag följa med D till Norge och jobba ihop en jävla massa pengar och börja nästa år så att D kanske kan följa med?
Vet att jag aldrig kommer att klara vara utan honom så länge och han vill ju INTE följa med...vet man ska följa sin dröm och det är jag beredd och göra, men ändå...

Lite roliga bilder från Thailand:
 Bangkok I love U!    Svettigt värre eller? Mysigt..
. Pälsmössa och packning!   Det var ju billigt!
 What a beautie!
    Chip!   Jag älskar denna bilden!  Ao nang, Thailand!


Nystart!

Hej allihopa!
Tänkte har en liten nypremiär för min blogg- har ju inte skrivit på ett tag!
Äntligen är jag hemma i Sverige och tänkte lägga upp lite bilder på min "Going downunder- resa"!

  Underbart fina babe på helvetesbåten som tog oss till det stora barriärrevet utanför Carins!
 Så hade man dykcert också- här på Magnetic Island!
   I know- we look nice ;)!
 Whithaven beach- världens vackraste? 
 Byron bay från fyren- underbart fint!
    D på rengskogspromenad i Byron bay och mitt ben dagen efter... 

 Surfdudes!

Tack D för att du fanns där hela tiden fastän det var SKITjobbig ibland!