Spänd som en fiolsträng

Allra först: Neeej Maria- jag avslöjade inte slutet...eller?
Idag: Hälsat på mormor, peter och H2 (sköna helena), handlat kött för 1000 spänn, flyttat kartonger, tvättat knutar, böjt gräs och....nej, nu börjar det glida iväg lite här! Ni fattar säker att jag haft SJUKT mkt att göra idag! Om exakt 30 minuter ska jag ligga och fisa i soffan, smaskandes på en pepparkaksgumma och kolla på "på spåret"! Jaaaaa, äntligen är mitt "guilty pleasure" tillbaka!
Imorgon gäller det förresten- godbye Sweden, hello Norway! Om vi kommer fram dvs, 9 timmar i bilen med...ja, med mig kan ta död på vem som helst!

Utropstecken!!!!!

Ibland undrar jag verkligen hur jag och D fortfarande lyckas hålla ihop trots SÅ många olikheter och tjafs! Varför bråkar vi så trots att vi (iaf jag) älskar varandra? Är skitnervös inför Oslo, med all jvl rätt, ska ju börja ett nytt liv for fuck sake! Det betyder dock att jag och D bara har varandra, eller ja... att jag "bara" har D...
En sak jag stör mig på är att han kan komma och kalla mig "mammig" etc. bara för att HON ÄR DEN ENDA JAG HAR! Grejen är att han är precis lika mammig/pappig som jag om inte mer och det vet han! Skillnaden är att jag inte är "rädd" för mina föräldrar, jag vågar säga min mening OCH jag stryker ALDRIG medhårs pga av att jag är "feg"!
Jag VET även att jag är jävligt lyckligt lottad att ha den familj jag har, trot alla svårigheter, för den är ÄKTA! Och för en skytt är ärlighet den viktigaste egenskapen man kan ha!
Det blev många cituations-tecken här men ni får överleva det!
Jag vet att denna text kan väcka arga känslor, men det är sådant man får ta när man är beredd att säga sin mening!
Lär dig stå på egna ben innan du kritiserar andra!

OBS Uppdatering:
Detta är inget personligt angrepp. Innehållet i detta inlägg är enbart riktat mot mig och D och har inget med hur våra föräldrar uppfostrat oss, utan enbart hur vi beter oss mot andra. Vi är i regel de enda som kan förstå detta inlägg och dess innebörd.

Åh Harry....

Idag är en sorgens dag... Har nämligen läst ut sista Harry Potter- boken, ulkade mig genom de sista 5 kapitlerna och grät så jag knappt kunde se...
Det känns ju som att säga förväl till en god vän, vi har ju känt varandra i 8-9 år! Vi växte upp tillsammans!
Nej jag kan bara konstatera att livet känns lite tommare, lite fattigare och mycket tråkigare...
Lycka till Harry, må frid vara med dig!
image261
Harry Potter och dödsrelikerna

PAAAARTY!

Scema Lördag: PARTY med älskade vänner! Dans och kramar nalkas inatta! Ångers och kallsvett väntar imorgon...
image260

Herrejävlar!

Herre jävlar gud i helvetet vad Idol- Marie var bra! Vagga mig till söms med din rasp-röst!!!
Jag ryser ända ner i armhålorna av välbehag och spränger samtidigt min ring- och- rösta- budget!

Snabshots No.2

Nya bilder har inkommit då jag ÄNTLIGEN kan ladda in bilder på dator igen! NICE!

Vivi (älv-alv), D (gissa!), Borg (aladdin), 2 gentlemän från 1700-talet, jag och en sibirisk pizzabagare- en fin samling folk när det ska halloweenas!

Svart!

Har kommit fram till att svart är den snyggaste färgen på denna jord så därför ska min blogg också målas svart...
Allt ska vara svart, svart humor, svarta tankar, svarta människor, svart layout...
Jag trivs i den ensamma svarta avgrunden och vill att alla ska mysa där tilsammans med mig!

PS: Grattis Vivi till ditt nya jobb och ditt nya liv! Hoppas det blir svart och mysigt uppe i huvudstaden!
Svart

Nummer 1!

ÄNTLIGEN LEDIG!!!!!! Fan vad jag INTE gillar att måla stall mer!
Men skit i det- ska ju fan flytta till Oslo den 1a dec! Iiiihhh vad nervigt! Gillar dock arbetspolitiken/moralen/klimatet/what ever som verkar råda, för efter att man skickat iväg sina jobbansökningar så vill de faktiskt att JAG ska komma på intervju/provjobba! Jag antar att jag anses smartare för att jag är utlänning/svensk (vad är oddsen för det?)!
Undrar förresten om man kommer att stöta på några fördommar nu när man blir "blatte", eller kanske rättare sagt "svenne", kanske lite glåpord på gatan, förföljelse, hot och diskriminering(?) etc? Hade ju varit lite underbart exotiskt sådär...
Nej, nu ska jag leta billiga vans i MIN storlek (statans 38:or försvinner alltid först) och sen ska jag på massage! LYX!
God, vad jag skriver bra!


Ett nytt liv!

Jag har bestämt mig för att göra något vettigt med mitt annars ganska meningslösa och elaka liv. Jag ska starta en fond! En fond till förmån för hela Kambodjas befolkning!
Jag besökte detta underbara land för ett par månaders sen och både landet och människorna lämnade ett större intryck på mig än vad jag nog fattat förens nu!
Kambodja är ett av världens fattigaste länder och de om några förtjänar VÅR hjälp i form av pengar så att de kan utveckla sina skolor och sjukhus etc!
Jag är inte riktigt klar över alla detaljer, men pengar ska samlas in, skänkas och redovisas! Allt NI behöver göra är att skänka den där femman som ändå bara ligger där i plånboken så kanske, kanske ni räddar ett liv!
Återkommer med mer info så fort jag fattat vart jag ska börja...

Men gör det då!

Jag kan inte förstå varför inte ALLA tycker att Amanda Jensen ska vinna hela skiten (Idol)? Varför förstår de inte sitt eget bästa, varför förstår de inta att hela deras liv kommer bli såååå mkt bättre om de lyfter på telefonen och röstar på Amanda!
Just relax, ta ett glas vin, blunda och lyssna...

Fiiiint det!

D har VERKLIGEN fått jobbet i Oslo, tydligen var det JÄTTEmånga sökande!
Vi har också fått den "billiga" källarlägenheten som det, även där var många sökande! Fiiiiiiiint det! Det är tack vare din fina lilla rumpa gullet!
Så officiellt blir jag och D Norgebor den 1a december och jag är POSITIV!
image228

Hjälp sökes

Tjena!
Det var ett tag sen jag orkade mig in och snacka som bara jag kan ;)!
Har jobbat och jobbat- bella needs some new furnitures till lägenheten, förhoppningsvis, förhoppningsvis
denna!
Visst, den ligger utanför "city" och i en källare, men det är en fin källare, 5 min från havet, 3 min från tunnelbana och NYRENOVERAD!
Ge.mig.nu.nej.allvarligt.GE.mig.nu!
Lätt att jag ska ha min fina vita soffa om jag så måste sy varenda stygn i den själv (orginalet e ju gaaanska dyrt, tom för att vara IKEA)!
Så snart blir man alltså Oslo-bo och jag kan i princip INGEN norska!
Behöver serious hjälp med lite fraser och glosor- help me?

Later!

Crazy!

Lakshmi är 2 år, hon föddes tillsammans med sin huvudlösa siamesiska tvilling och har 8 lemmar. Människorna i hennes by tror att hon är en reinkarnerad hinduisk gudinna. 
Läkarna måste göra en operation åt gången för att ta bort lemmar och extra organ och än så länge har det gått bra.
Hennes föräldrar har gömt henne hela livet eftersom cirkusen ville köpa henne.
Mina föräldrar ville sälja mig till cirkusen, men jag hade inget unikt så de avböjde vänligt men bestämt... Synd, jag som nu lärt mig jonglera och allt!

Lakshmi är ju trots allt en gudinna...

På väg!

Inatt åker D till Oslo för att skriva på papper och "reka"! Jag vill följa med, men det är liiiite i sista minuten för att jag ska ha råd med det! Jävla SJ....
Alltså får vi ta lägenhetsrekandet en annan gång =(, har ju i princip börjat inreda!

Jag ÄLSKAR dettta- att vi ska iväg, vara ihopa igen i ett annat land, ett helt nytt liv!
Älskar dig "knollis"!

Efterlysning!

Malin Löf om du läser min blogg hör av dig till mig! Glömde ringa när du var hemma i Sverige och det är ju så jädra DYRT o ringa till mobil i Norge! Vill kolla/prata jobb m dig! Maila mig på [email protected]!
Do it!
Även de som vet Malins mailadress kan ju kanske ge den till mig?

Älskar!

Jag älskar dig D såååå himmla mkt! Vet inte vad jag skulle gjort om du inte funnits vid min sida och ALLTID ställt upp!?! Du är så fin och snäll och underbart vacker ;) och jag älskar dig för alltid!
167956-207

Utspökad, bokstavligt talat!

Valde att inte förstöra min fina brudklänning som det var tänkt utan 5 minuter i 4 (stängningsdags kl 4) så kutade jag in på röda korset och snappade åt mig en blå kavaj och en skotsrutig kjol. Tanken var att jag skulle vara den elake chippen/japanaren (japanskan?) som slås med klot på en kedja i Kill bill- ja, jag vet, det blir lite mkt kill bill nu, men I like it!
Alltså, kvällens outfit: vit skjorta, slips, kort kort kjol, blå kavaj, svarta knästrumpor och klackarskor! På det plattångat hår och en jädra lugg (var dock fortfarande blond fastän karaktären krävde svart, men det SKITER jag i- jag gör inte VAD SOM HELST)! Blev ganska lyckat och tillsammand med D som var utklädd till mumie och Vivi som var en älv-alv gjorde vi Gärds Köping till ett osäkert ställe!
....Iaf i säker 2 timmar, sen däckade D i ett omklädningsrum...!
Bilder kommer senare!
image226
Exatkt så här så jag ut! Kanske...? 

Jaaaaa!

D har ÄNTLIGEN fått jobb i Oslo! Underbart! Lycka, glädje och alla positiva ord svävar över oss! Nu blir det till o hitta en lägenhet i Oslo, OSLO, kan ni fatta?! Jag ska bli Oslo- bo! En jente, en utlänning, en invandrare! Exotiskt!
167956-219
"Den elaka katten"

Ska jag, ska jag inte?

Ska jag förstöra denna vackra klänning med fejkblod till imorgon (halloweenfest) eller ska jag försöka hitta en ny, fulare variant?
Vet ju att jag inte ska gifta mig nu och det kanske skulle vara B att gifta sig en second hand- shoppad klänning, men den är ju såååå fin!
167956-208
167956-209
What to do? Äääälskar den...

Hem, jävla hem...

Idag sitter jag på bibblan och skriver! That's right folks, jag har flyttat hem!
Ångersten hopar sig, utrymmet försvinner drastiskt och min "lyckliga framtid" befinner sig så långt bort att den inte är synlig ens med ett 1000000 x 1000000 mikroskop...
Idag ska jag iaf till D i Bromölla (lyllos han som bor i METROPOLEN...) och kolla på Idol och hata! Lite elakheter piggar alltid upp!
Bra sak: En tidning i Norge är intresserade av att ha mig som frilandsjournalist!
Dålig sak: Måste skriva på norska...

Bilder från festen i lördags, spana in björnjägarmössan som vandrade huvud runt!