Jag vill ju va som du

Idag har jag simma en massa! Gillar att simma, gillar att pusha mig själv till att bli bättre än vad jag var innan! Ska försöka simma så mkt som möjligt nu!
Nu ligger och jag kollar på gamla avsnitt av High chaparall och skrattar! Mysparet Filip och Fredrik är ju supercoola i deras "early days", att de kan vara så avslappnade och proffsiga i, vissa fall superkända och excentriska människor. RESPEKT!
"Jag vill ju va som duuu, dobedobedoda!"

Hon är kåt!

Haha, mammas lilla katt Annie är kåt igen! Det är såååå roligt att titta och ropa på henne för hon blir helt förstörd-kåt! Lilla äcklet! Hoppas, hoppas på kattungar till jul- superjulkklapp!

Hon trycker upp rumpan i vädret och ber om att bli påsatt!!! Stackarn!

Grattis D!

Idag: Idag fyller D år! Vad gammal du är nu babe ;)! Det blev ingen födelsedagsutflykt till varken Lund eller Cph tack vare ett evigt pissregnande!!!! Men det e ganska gött, e rätt trött efter igår!
Igår: Kvällen började hos Vivi (födelsedagsgrisen), dit jag kom 40 min försenad pga av SJ- THANKS ALOT... 
Därefter gick vi och åt (underbar pepparstek som smälte i munnen), men stämningen då var väl gaaanska tråkig...!!!
Efter att ha ökat promillehalten i blodet litagranna började stämningen dock lättas upp och vi drog vidare till Lord Nelson och dansade järnet! Det var jätteroligt och en totallyckad kväll trots seg början!
Sen: Thairestaurang m Darling D!

Födelsedagsvivi vs. födelsedagsD!

GLÖM INTE SPRITEN!

Ojojoj, nu får det bli ett snabbt inlägg här- ska iväg till Karlshamn nu! 166 :- kostade biljettjävlen! Okristligt!
Har packat allt nu- glöm inte spriten bella, GLÖM INTE SPRITEN!
Hittade fina öronhänge och en blomma som present, funkar väl?
Dimman here I come!

Ett osäkert halleluja

Efter att D dissats ganska oschyst av ett av alla dessa Norge- företag verkar det som om vi kanske är tillbaka på banan ändå! Igår fick han ett samtal om ett jobb i Drammen (en bit ovanför Oslo) så nu håller vi tummarna!
Planerna idag var egentligen jobb, men en rejäl huvudvärk satte stopp för de pengaplanerna! Fint det! Men nu ska jag vika tvätt, köpa present och asa mig ända till Karlshamn för att gå på 22- årsfest!
Mycket, mycket alltså- och imorgon fyller D år och vi ska åka till Lund!!! Ihhh!!!! Plus att jag inte har några pengar och JAG VILL SHOPPA!

image159
Jag idag!

Morbror Schulman

Detta är min morbror, visst är han lik Alex Schulman (bloggbilden iaf)? Såklart morbror är stiligare!

Jag vill ha din jacka morbror- kan du göra det för mig ;)? Ge mig!

Invation nu!

Jag är verkligen imponerad och hänförd över det som händer i Burma! Otroligt!
Att munkarna helt plötsligt bestämer att, nej nu får det vara nog på detta låtsasstyre och samlar ihop sig till en jättedemonstration! Det tråkiga är ju att det hela slutat med blod på gataora, men samtidigt, hur kallt det än låter, så kanske det var dumt att tro någotannat?
Nu har världen fått upp sina hopplöst irak-riktade ögon och kanske börja ställa krav på FN och sina länder! Tack och lov är USA upptagna på annat håll så nu kan vi förhoppningsvis leda en framgångsrik  och oblodig invation och en gång för alla satta Aung San Suu Kyi på tronen!
Det som behövs nu är en pånyttfödelse av en mycket viktig demokratirörelse i Burma och förhoppningsvis är det dit vi är på väg! Hopp är vad vi alla behöver skänka de utsatta i Burma nu!


Serious cravings!

Har fått absolut inga pengar efter löning och självklart hittar man då förståss en massa saker som ger en seriösa cravings!
Sen blir det ju inte bättre av att när man verkligen hittar något man verkligen vill ha så finns den inte att få tag på någonstans! DAMN!!!!

Någon som vill sälja- jag har pengar...NOT!
Såklar har vi då inte pengar till att KÖPA saker, inte ens på IKEA, men gud vad jag vill ha denna soffa!!! Cravings!

Inte nog med det- idag måste jag köpa födelsedagspresent till D för han fyller år på lördag! Jag har no freaking clue vad jag ska köpa- han önskar ju sig inget! Tips?
Nu: tvättid och simmning!

Vi har så himmla kul ihop!

Hade ju helt glömt: idag har ju jag och D varit ihop 5 år och 9 månader!!! Blev tillsammans den 26 december 2001!
Gud vad länge....men ändå inte- vi har ju fortfarande så himmla kul ihopa...dvs, när vi har kul har vi riktigt kul och när det är dåligt är det riktigt dåligt... Men nu e det kul!
image154
Du och jag föt alltid babe! Du och jag mot Norge ;)!

Ooops, pinsamt!

Pinsamt!
Skrev ju igår att musiken i Idol var förinspelad, men det var den ju inte! Det är ju ett band som spelar, vilket ju i och för sig är ännu värre för det visar ju bara hur dåliga musiker de är!
Iaf måtte
Amanda eller Marie vinna- vilka änglaröster!

Ännu en Idol-tyckare...

Men jag ska inte säga något om vare sig juryn, programledarna (fab!) eller Marie Picassos bröst utan om bakgundsmusiken i de 2 sista "final-programmen"! Helt otroligt dålig förinspelad syntmusik som drar ner artisternas framträdande enormt! Det är allt jag har och säga i denna idol- debatten! (so far...)!

Det här är riktigt bra!


No Doubt- New

Norge och jag

Halloj!
Idag har jag och D varit i Malmö på
arbetsförmedlingen för utlandsjobb! Det var mkt givande, knöt typ 3-4 nya kontakter både i Norge och Danmark- super alltså! Vill verkligen arbeta i Danmark, allt verkar så mkt enklare där, de är handlingskraftigare, trevligare och allmänt...mysigare! Vill arbeta i Norge också, men vet inte alls lika mkt om arbetsklimatet där...? Men hade ju inte bangat för Nordnorge med Tromsö med ishavskyrkan och alla iskalla saker!
Huvudsaken är iaf att det blir snart! Tror verkligen att vår generation behöver/måste söka/ta arbete i andra länder. Framför allt i skandinavien, för jag tror att gränserna är på väg att suddas ut ännu mer i och med att min generation är "uppfödda"med flexibiltitet som en av grundstenarna båda vad det gäller jobb och utbildning!
Tror även att det är viktigt att röra om utanför gränserna eftersom den svenska regeringen inte väljer att satsa på den stora ungdomsarbetslösheten! Visste ni att i Danmark finns där fler sjukskrivna än arbetslösa- alltså typ 0 % arbetslöshet och jobb till alla!

Härlig dag i Malmö

Arbetsgivarskit!

Jag kan bara inte förstå, hur mkt jag än försöker, hur borgarna kan få stanna kvar vid makten och inte heller varför de valdes från första början!
Ta t.ex. arbets- och ekonomipolitiken: nu när man sänkt
arbetsgivaravgiften så att det blivit billigare att anställa varför inte då sänka arbetsveckan till 30/h, men behålla samma lön som för en 40- timmarsvecka?! Tack vare den sänkta arbetsgivaravgiften borde det ju inte vara några problem att anställa extrapersonal och på så sätt får fler människor jobb och ALLA människor får mer livskvalitet! Hade inte du viljat jobba 6h/dag istället för 8h och kanske träffat dina barn eller bara INTE jobbat?
Brist på pengar lär det inte heller bli eftersom sänkningen av arbetsgivaravgiften är ganska rejäl- så varför kan inte de pengarna bli en annan människas lön?
Varför ska de göra det så svårt?

Vad ska jag göra nu?

Vad ska jag göra?
D kommer troligtvis att ta jobbet i Norge som är 3-4 veckor lång och jag...jag då?
Antingen kommer jag att få gå här hemma i en månad utan en chans att söka jobb i vare sig Kristainstad eller Norge eller så får jag göra det som jag tänkte göra innan- dra till Köpenhamn utan D och jobba...
När ska livet bli lätt, jag har väntat länge nog nu!

Kärlekskatt!


Det blev goda scones hos svärföräldrarna och gullande med lilla söta katten Heidi! Jag älskar verkligen henne så mkt, men det är kanske inte så konstigt eftersom vi hade henne i nästan ett år från början innan vi åkte till
Australien!
Det bästa med Heidi är att hon är så härligt arrogant och snobbig , men hon vet verkligen hur hon ska charma en till att göra precis som hon vill!
167956-127
Lilla busen!
Och sen ogillar hon verkligen barn och det gör mig såklart väldigt stolt!
Så här såg jag ut idag EFTER dop (inte mina fina dopkläder alltså)!

Imorgon: Fira svärfars födelsedag och dagen då D ska ta ställning till Norgejobbet...

Dagen D?

Då:
Dop: köra hund till Åhus innan dop, men såklart hade D tappat nycklarna till huset så det var bara att vända och lämpa av hunden i vår lägenhet igen! Stress till kyrka, kom 10 minuter för sent- som vanligt!
Sen "dopfest" och en massa messande med hundägaren som absolut inte tyckte att hunden kunde vara själv fram till kl 18! Ett jädra daltande med hunden alltså, men orkade inte diskutera!

D., Kusin Pierre och jag!
15.15: Hämtar hund i stan sen till åhus och sen tillbaka till stan- allt detta på 1, 1/2 h!
Impuls: Simma! Gratis inträde idag (alla från landet (jo, Bromölla är i högsta grad på landet) vet att gratis är för bra för att missa)!
Nu: Bloggar av mig min ilska mot ägare som behandlar hundar som bebisar!
Sen: Köra till svärföräldrar och äta middag!

Puh! Dagen D någon?

Biologin spräckte förhållandet!

När man varit tillsammans i nästan 6 år börjar man så smått fundera på tiden som gått och man kanske tom tror sig veta vart förhållandet är på väg?! Själv har jag inte planerat så mkt inför framtiden, den består mest av vidflyktiga drömmar och förhoppningar, men om tiden som gått vet jag mer.
Jag älskar D så otroligt mkt att det inte kan uttryckas med varken ord eller tal, men gud ska veta att vi befunnit oss i djupsvarta svackor... 2 gånger har vi tom valt att göra slut! Det märkliga/underbara är att vi under dessa tider faktiskt hittade tillbaka till varandra och kämpade! Gud vad vi kämpat!
Så sitter vi här nu, idag, tillsammans...
image147
Jag älskar lika mkt som förr, men nu, på både gott och ont har jag blivit vuxen... Ni ska veta att misstag har gjorts och oförlåtliga ord har yttrats, trots detta sitter vi fortfarande här...
Varför gör vi det? Varför funkar det mellan just oss? Varför klarar vi oss igenom dessa förjävliga svackorna?
Som den obotliga funderaren jag är undrar jag såklart: kan man verkligen älska varandra så innerligt att det håller hela livet, inte bara hänga ihop för vanan eller sakens skull?
Hur funkar det rent biologiskt- människan är ju inte skapad för att hålla sig till en enda partner hela livet ut, men samtidigt är vi ju flockdjur? vad blir det då kvar? En orgie?
En sak är säker iaf, babe: jag trivs med dig, du gör mig så glad och du älskar mig! Kanske är jag den "felande länken" men, jag tror nog jag kan "vara ett par" med dig ett tag till!
Wien- ett steg i rätt riktning!

Tokiga mamma!

Sista hundvaktsdagen- tack o lov!!!! Kan med ganska bstämd säkerhet säga att det är var nog inget för mig...
Idag är det lördag och det betyder simma och fest! Nej, just det ja...det blir ingen fest eftersom vi har en viss liten hund här hemma!
Satan!
Igår var jag och mamma och klippte och hälsade på mormor och morfar. Men det fulaste/dåligaste upptäcktes i mammas bil!
167956-142
Detta är alltså hennes hypade "bilstereo"! Haha, så himla fin va?
167956-143
Tokiga mamma ;)!

Konstig hund

Idag blev vi "adoptivföräldrar" till hunden Sally som är "vår" över helgen!
Ok, jag erkänner- jag själv är inget fan av hundar överhuvud taget. De är tråkiga, krävande och luktar illa, men stackars D som aldrig haft djur i hela sitt liv (förrutom vår mysiga/fina/söta/underbara katten Heidi förra året) är lika överlycklig som en tjockis på en smörfabrik och leker och stollar som aldrig förr!
Jag vill gärna se mig själv lite som ett helgon (kan man säga det?)...ja...helgon, som skänker honom lite glädje i form av en tax!
Så himmla snäll jag kan vara ibland...!
Just nu ligger hunden i vår supersköna fåtölj och slickar på den?!? Varför gör hon det?
167956-134

Daniel och hunden


Rätt eller fel?

Idag fick D ÄNTLIGEN besked ang. Norge... Det var bara det att det  var fel besked!!! Tydligen behövdes 1 person för ca 3-4 veckor inkl. boende (för 1 person).
"What" säger jag?! Eftersom det är paret Rosengren/ Johnsson vi snackar vi såklart konflikter! D tyckte att han lika gärna kunde ta detta jobbet eftersom om han tackar nej så är han orolig över att racet är kört från arbetsgivarens sida, han behöver pengarna och så vill han ju så gärna att ngt ska hända!
News for you: det gör jag också! Men, ska jag då sitta i 1 månad till här i en uppsagd lägenhet och varken kunna söka jobb här i stan eller någonstans i Norge och bara vänta ut honom? I don't think so! Och ska jag sköta packning/flytt/magasinering själv då tänkte han? Är man sambos har man väl valt att leva tillsammans?
Jag förstår att man kan vara isär och jobba på olika orter ett tag, men då har ju vanligtvis den andra parten ett jobb och en fast lägenhet!?!
Alltså sa jag till honom, "kör du ditt race så kör jag mitt, men du kan inte räkna med att jag kommer att göra mkt för detta förhållandet om du tar det där jobbet"! Rätt eller fel?
Fortsättning följer...

Drömläge

Har hittat min drömlägenhet i stan! Det ser så underbart mysigt och fint ut utifrån, som ett litet sagoslott! Vill ha!
Ge mig! Men, kom igen, ge mig! ;)
Jag skulle inreda stället med blå sammetsgardiner med stjärnor i taket och små lönngångar som lurar dig ingenstans överallt! Sen ska jag och D sova i små kokonger som omfamnar oss medans vi vilt försöker oss på att återuppliva trenden alkemi! CRAZY!

Har kommit fram till att jag inte vill flytta till hus, aldrig nånsin! Jag vill inte ha ansvar för allt själv och hålla på och pula i trädgård, installera diskmaskin och sånt...

Vill bo här!


Vissa glassar och vissa tassar...

...på tå för gästerna! Jobbar och sliter när D ligger i solen och fiser! Men men, pengarna behövs ju i vilket fall som helst så att vi kan köpa mat till vårt ökentomma kylskåp...!
167956-126


167956-125

Otroligt orolig

Idag har jag bokat en tid till min läkare. Varför?
Därför jag är riktigt orolig över att det kan vara något allvarligt fel på mig! Sedan årsskiftet har jag blivit mer och mer
disträ/vimsig. Detta kanske inte låter som ett jätteproblem, men för mig som alltid haft full koll på mina saker är detta så jädra oroväckande...
Jag har inte ens lämnat lägenheten idag för jag blivit så deppig över tanken att jag kanske är en av alla människor som kanske drabbats av en allvarlig sjukdom...

Jag glömmer vart jag lagt nycklar, plånbok, mobil, pass etc och jag tappar bort mobiler och kontokort! Detta är INTE bra! Har jag blivit oansvarig, är det det som är grejen? Varför har jag blivit så oansvarig att jag inte kan hålla reda på de matriella saker som jag behöver allra mest?
Och varför dricker jag helt plötsligt så mkt när jag är ute, det är som att jag inte har någon spärr längre... Jag hade ju en spärr innan, men nu kantas alla söndagar av ångerst eftersom minnesluckorna blir tätare och tätare...
Jag vill inte vara så här, jag har alltid varit "the good girl"... Jag vill inte bli sjuk eller alkis, jag vill inte göra andra människor irriterade och besvikna (jag vet att man blir det för det blir jag när ngn annan glömt ngt)!

Jag känner mig helt tom, tjock i huvudet... Jag fattar liksom inte- jag har superkoll på inte så viktiga saker, men inte ovanstående...
Jag fattar inte varför... Tänk om jag verkligen är sjuk?

Snabshots!


 

I love u babe!


Lilla latis!

Åh, gud jag ÄLSKAR verkligen Alex Schulmans blogg på Aftonbladet. Så absolut superrolig och elak! I like elak!
Kolla speciellt in vad han skriver när han rapporterar om "dagens outfit", funny funny!

Annars: idag har vi varit hundföräldrar på prov i 2 h, hunden var så lat att när vi var ute och gick så la den sig ner hela tiden! Lilla latis! Jaja, D var glad iaf- han älskar att busa, det lilla livet!
Nu: godis (mörk choklad) och filmen Wild hogs!

Inte så farligt...

Mår faktiskt inte så jättekasst idag- visst, man är ju trött, men ändå!!! Liksom...!
Måste berätta lite om igår, vi satt här hemma och drack, jag, D, och ett annat par (YES) och alla blev väl lite lagom packade så...
Men så helt plötsligt blir det andra paret jättefulla och börjar hångla som attans framför mig och D, så vi bara "jaha, vad kul detta var då" och sen springer killen in på toa och spyr och tjejen spyr i vår vask! What!?!
Så vi lämnade dem utanför vår dörr och sen stack jag och D och köpte den godaste kebaben i western! Fett gott!
Ingen utgång alltså, men det gör inget...seriöst, no problems liksom....

Lite gör det ju egentligen...
Ganska mkt faktiskt...
Satans fyllehundar...

På väg in i dimman!

Klockan är 22.08 och jag sitter här i lägenheten lite sådär salongsberusad och ser fram emot kvällen!
Har druckit ett glas rävgift (vin) och en flaska öl för er som antecknar.
Jag gillar at vara (lagom) full, jag gillar känslan, gillar att man snackar med ALLA etc. Jag vet att det kanske låter illa i nyktra öron, men det är trevligt att sitta i goda vänners lag och snacka och "smutta"! Ta en paus från video-hyrandet för en jävla kväll etc!
D har sagt till mig att jag inte ska bli för full ikväll (har ni någonsin hört en pojkvän säga detta? Jag måste vara alldeles för full alldeles för ofta...), men det ska jag INTE! Jag råkar att gilla den mobil jag har nu...

Love allihopa, bakisblogg följer...!


Så fint!

Hittade denna videon på youtube.com. Det är Mandy Moore som gjort en cover på Rihannas "Umbrella" och den är så jädra bra! Så fint!

LOVE, LOVE, LOVE!

En mördare nära dig?

I lördags hände detta:

"Klockan 23.34 på lördagen fick polisen ett larm om att en kvinna hade ramlat till marken från ett fönster i en lägenhet på fjärde våningen på Sjöcronas gata i centrala Kristianstad.
Läkare som kom till platsen kunde omedelbart konstatera att hon var död.
Även polis kom för att undersöka om ett brott begåtts i samband med det ovanliga dödsfallet.
- Vi utreder en händelse som om det varit ett mord, säger Curt Larsson, kriminalkommissarie som leder utredningen.
Polisen gjorde en teknisk undersökning redan under natten.
På söndagen förhördes vittnen från festen samt grannar. Misstanken om brott kvarstår."

Detta kanske inte verkar som en stor sak, speciellt när sådana här saker blir allt vanligare i vår vardag. Men när det händer så nära är det inte konstigt att man blir illa berörd. Ännu värre blir det när kvinnan i fråga föll från fönstret i en av min och D's bästa kompis lägenhet.

Att detta händer är fruktansvär tragiskt och har påverkat mig mer än vad jag trodde att det skulle göra. Jag har allid sett mig själv som väldigt hårdhudad inför saker som dessa, men just denna olycka känns så otroligt onödig och tragisk. Inte ens vär vän vet om det var mord, självmord eller en tragisk olycka?

Mina tankar går främst till kvinnans familj, vänner och bekanta och det ända jag kan säga är: jag beklagar...

Dejlige Danmark!

Idag har vi  (jag, D och mamma) varit i Danmark, närmre bestämt Helsingör! Har handlat salta pingviner, vin o bacardi och käkat supergod mat!
Helsingör är verkligen en jättemysig stad. Hela jävla Danmark är som en stor mysig grotta där alla lever som de lär och lodisarna är en del av din familj! Sådär härligt...! Skulle inte tveka för en sekund för att flytta dit om jag bara... Hmmm... Varför hindras man alltid av detta "om jag bara"... Irriterande.
Köpte dunkvin för 70 dkk och Bacardi för 109 dkk- LITE billigare än storebror- ser- dig- Sverige!
Sen fikade vi på vad som sades vara Danmarks äldsta bageri. Där drack vi varm choklad som både luktade och smakade svampsås och åt chokladkaka som hade räckt till hela försvaret (tihi...)! 
En mycket härlig dag som avslutas med en mycket härlig kväll i tv-soffan!
     
    

PS: Varför har "Skånemedia" ringt till mig- de betalar ut mina löner från Kristianstadsbladet! Antingen vill de ge mig mer jobb/pengar/ what ever eller har det blivit ngt fel med min lön, man kan ju undra vad det är liksom! 

Elizabeth Taylor, matte kommer!

Nej, det blev ingen bio, men väl top model (låt Renee vinna hela skiten!) och kycklingpaj! Nu ska vi kolla på Heroes, men jag VILL INTE!!! Vill inte bli beroende av ännu en tv- serie ;)! Har ändå sett serien i Australien- slå det ni, ni dödliga!
 
Förresten, känner att jag verkligen vill ha en hund, nämligen exakt denna superfina vovve!
image112
Elizabeth Taylor, matte kommer!

Underbar och älskad av alla!

Halloj!
Har precis kommit hem efter en dag på stan/ i parken/ hos mamma och är jättetrött av all den friska luften! Men det var gött att bara dra omkring! imorgon blir det målarjobb och på fredag ska vi åka till Helsingör!
Det ska bli så roligt- köpa billig sprit, dricka öl och bara vara "utomlands"!!!
Men kvällens fråga återstår: blir det bio (Underbar och älskad av alla) ikväll eller inte?
image111
Go dag i parken!

Nu måste ni hjälpa till!

Har precis registrerat mig på gratisgenerationen, gör ni det också genom att klicka här! Hjälp mig skaffa den där kameran! Please ♥!

Vackert!

Underbar bild så här på kvällskvisten!
Söderns höjder med en regnbåge i bakgrunden!
167956-106

Värsta lögnen!

Idag fick jag höra den värsta lögnen av min kära D! Som vanligt är det alltid jag som städar här hemma (städar, tvättar, diskar, dammsugar etc.) medans han glassar runt. Igår bad jag honom att rengöra toa för att det är ju inte så jvl jobbigt att torka upp kisses som han och hans kompisar stänkt upp?!?! Eller hur?
Idag ser jag att toastolen inte är så ren som den brukar vara när den precis bilvit städad, jag frågar D om han verkligen städat där och då säger han,
" Jag torkade sitsen, men jag tog inte i toastolen för jag såg inte toaborsten. Den smälte in så bra i badkaret (båda är vita)"!
In my a**! Men det var så dumt så jag kunde bara skratta!

SNAP!

Halloj igen!
Sitter här och kollar på "My name is Earl", så bra! Joy är så ROLIG (för alla danskar där ute; dejlig)!
Iaf, ville visa upp mitt fina top model- inspirerade foto! Lägg märket till den superfina "pippi- tröjan"  som mormor stickat ;)!
167956-101
Vad säger ni? Kanske inte ;)! SNAP!

Absolut godis!

Det var ett tag sen jag skrev, men nu e jag här igen!!!
Jobbade i lördags på en födelsedagsfest (eg 2 stycken som fyllde år), inte så jättekul, men mkt pengar! Jag har ALDRIG sett så mkt godis som de hade där- ja menar, visst i affären och så, men någon hade faktiskt köpt detta!!!
  Härligt, men farligt!
I söndags var det dags för kalas hos mammas svåger, jag vet- hade jag eg. behövt gå? Men men...
Svågern jobbar på Absolut i Åhus och får därför en massa exklusiva (?) flaskor etc., bl.a. en "Absolut New Orleans"- flaska! Den säljs enbart i USA (eller bara i New Orleans?) och pengarna går till att bygga upp det som förstörts efter orkanen Katrina! LITE häftigt!

Idag har jag och D bara glidit runt på stan, fikat och handlat mat, det var ganska gött det med!!!
Men gränsen gick när D skulle strosa runt på biltema, då satt jag jvl i bilen!
Snart top model- dags!!! Fint!
167956-100
Glad väntan i bilen!