Älskar, älskar, älskar!

Denna video/dansen från So you think you can dance är den näst mest perfekta (den mest perfekta kommer senare) dansen i hela världshistorien! Jag menar det- kolla in passionen! Dans ska handla om passion, inte skicklighet- bara då kan den bli riktigt bra. Tro mig- jsg vet vad jag snackar om...
Uhhhh, vad jag saknar att snöra på mig dansskorna- jag måste hitta tid till det!
SYTYCD- Lacey och Kameron

Mitt liv som det ser ut nu!

Hej igen gott folk!
Jag kanske skulle skriva lite om mitt liv här i studentstaden Lund? Japp, det gör jag!
Jag läser
Mänskliga Rättigheter (MR) på universitetet och vi tillhör teologkåren (ja- det gör prästerna också...)! Detta vill jag inte syssla med resten av mitt liv, men ibland så blir det som det blir! Nästa termin SKA jag börja på läkarprogrammet har jag bestämt...
Jag tillhör Wermlands nation och jag tycker att den är sådär för att vara ärlig, jag trodde nog att nationerna skulle spela större roll än vad de egentligen gör!
Jag bor på Östra Torn, vilket ligger lång åt helvete utanför Lund (10 min på cykel från centrum) i ett gammalt, gammalt hus med trägolv och sovloft och delar det med ca 12 andra sunkiga individer! Jag ska flytta snart (hoppas jag)...
Jag är med i VarGlad Spexarna som denna termin sätter upp "Amazonernas Återkomst". Utskottet jag är med i heter "syeriet", jag syr alltså dräkterna! Fashion!
Jag ska också börja skriva i Lunds studentblad(Lunds nations tidning) och på tidningen LUNDAGÅRD!!!!! Oj vad det kommer att se bra ut på mitt CV!
image370
Och ja, jag gillar att fota mig i provrum på HM ;)

Tankar från sängkanten

Jag har tid, men jag slösar så med den, gör inget konstruktivt... Vad har jag gjort egentligen? Det måste finnas mer än detta? Det känns som att jag missar något?
Grejen är att jag tror inte det finns något jag kan göra åt det, jag tror rastlösheten är permanent och om jag så vore hjärnkirurg med en lön på 1 miljon/ månaden med värsta lyxvillan så vet jag att jag ändå suktat efter gräset på den andra sidan...
Jag försöker verkligen bara "vara tillfreds" med livet som alla säger att jag ska vara, att bara "slappna av", men jag kan inte! Vi lever verkligen inte länge och det enda vi ändå gör är att vänta... På vadå?
Jag känner mig lite bättre nu dock, när jag kommit bort från alla andras drömmar och bara lever mitt liv, i mitt hem, med mina saker och gör det jag tycker om och har TID till det! Kanske är detta början, herrens vägar äro ju outgrundliga ;)?

Lådbilsfest...

är det ikväll!
Vad innebär det? Ingen aning...
Klädsel: Gult och rött- fashion någon?

Lyssna på refrängen!

Denna låten är bra, den är inte JÄTTEbra, men jag tror att  varenda människa i hela världen kan känna igen sig i refrängen!
 
Stacy Orrico- More to life

3 weeks n' counting

Nu har jag varit i Lund i 3 veckor, det betyder att det var 3 veckor sen jag träffade D i Oslo... Oj vad det känns som att tiden har gått både jätte jättefort och jättelångsamt!
Idag blir en dag fylld med bubblor i huvudet efter att ha lämnat in min första tenta kl 15 innan idag.....fyyyyy vad jag kämpade med den alltså! Man fattar ju varför studenter blir utbrända!
Ikväll blir det finfest/tentafest med spexet på självaste AF-borgen så vi får väl se hur det slutar!
image367
Min sura lilla ögonsten!

God morgon!

Idag ska jag till läkaren med min fot som gör så ont! Kanske får amputera på studs? Jag återkommer om det...image368

Kick- off- fest

Igår va det kick- off- fest med spexet, det vill jag lova! Min allra första sittning ever och av döma av den här bilden som togs typ 02.30 så kan vi väl enas om att det var en trevligt uppklädd och lyckad kväll!image365

Stor konst!

image367
AV: Mig!

Vill du...

167956-358
Mmmmm, hemlligheten bakom en lyckad kväll?

Konsekvenser!

Haha, hittade några bilder jag tagit igår natt, titta vad glad och trött jag är i dimman!

Jag bjuder på dessa!

Uuuhhääänppuyybniuuewgf......

uhhhhh vad det var jobbigt att gå upp imorse! Discobandyn var såklart urkul, men ännu roligare var det att ölen kostade 10 spänn! Fatta: 10 öl på en hundring! FAB!
Därefter blev det utgång till Malmö nation (ännu ett uuuhhhh.... jävligt äckligt snobbställe där alla brudar har smutsiga extensions, gul brun-utan-sol och finnar över hela anskitet pga för mkt smink!) Har nog hamnat rätt på Wermlands där vi håller till i en källare...! Kl 2 kom jag på att jag hade seminarie idag så då blev det en vinglig cykeltur hem och sen i säng för ngr timmars dyrbar sömn! Happy times!

Det galne norrmannen Odd, stekaren Johan från Båstad och jag och Unn!

Discobandy

blir det ikväll på Wermlands, massor av discomusik, uv-ljus och rökmaskiner + bandy...! Har alltså ingen aning om vad som kan hända! Sitter för tillfället i k-stad och betalar räkningar- FAB! Eller inte, vill inte gå ut för i det supervackra vädret hånar alla hjärtans- dagskyltarna mig!

Högsta önskan...

167956-326
Kan du inte komma hem babe...?

Snabshots no.3

Som D en gång sa "du gillar att fota dig själv va?"

Själapoesi

Kan man i sinnet vara en annan nationalitet än den man är född till? Jag känner mig nämligen som en ryss än en svensk? Jag har träffat ganska några ryssar i mina dar och det känns som att jag relaterar bättre med dem,  lite vemodigt och bittert á la Anna Karenina. Alla som känner mig kan nog intyga att jag är ganska fundersamt, ärlig (kanske dock beror på att jag är skytt?) och ibland ganska pessimistisk- utmärkande drag för ryssar.
Jag har iaf bestämt mig för att jag är en halvryss nu, då kan ingen klaga på att jag är bitter för då hänvisar jag bara till mitt ryska sinne!
Vart jag nu ville komma egentligen var ju att introducera universums mest fantastiska textrader som skulle kunna representera hela mitt liv för tillfället och som tilltalar mitt ryska vemod o det starkaste!

"Baby I've been here before
I seen this room, I walked this floor
I used to live alone here before I knew ya'
I've seen your flag on the marble arch
your love is not a victory march, it's a cold and it's a very broken Hallelujah..."

/ Amanda Jensen- Hallejuja (org. Leonard Cohen, Jeff Buckley)

Stockholm update

Var ju som bekant i Stockholm för ett par veckor sedan och hade en FAB och superintensiv helg! Bilder från R.E.A utlovades, men ni får hålla till godo med mig och Vivi när vi låtsas vara R.E.A (märk väl ciggen i Vivis högra hand)!


Dagen efter gjorde vi Naturhistoriska museet osäkert, vilket ni ju kan se på nästa bild... O vi hade inte ens börjat dricka...

Benen ovan tillhör en val, vart tänder el. "bardar" syns på bild 2!!! Ihhhh, jobbigt att ta med tandtråd! Coolast var nog ändå den gamla hederliga T- Rexen som såklart skrämde skiten ur oss!

Guldbröllop!

Den 30e december 2007 vankadedes guldbröllop hos mormor och morfar och givetvis hade vi en suprise t dem!
Pga att datorn varit i Norge och inte jag så blir det lite retroaktivt det här...
Kvällen gick till på följande sätt: Vi lurade iväg mormor och morfar till moster Sanne på vad de trodde skulle vara en liten nyårs-drink. Då skulle mamma, morbror o respektive etc smyga in i huset och fixa cateringmaten o pynta placet lite romantiskt. Därefter skulle vi när mormor o morfar kom hem igen ha det alldeles nedsläck och överraska dem med skönsång! Behöver jag säga att vi var påtagligt nervösa nu?!?
Alltså, när de kom öppnades dörren av mormor som blir alldeles förskräckt/förtjust/rörd/ställd etc och börjar såklart gråta- då tänkte vi att det är bäst vi förvarnar morfar som fortfarande satt i bilen om vi vill förhindra sjukhusbesök denna kväll.
Resten av kvällen följdes av god mat, rörande tal (mitt var såklart bäst och fick flest att gråta, men sen skriver jag ju också i tidningen ;)) och en underbart uppskattad stämmning!

The shit: brorsan- trevligt..., findukning, guldbröllopsparet i fråga och kung Peter (morbror)!

En skrämmande uppenbarelse

Det är sällan man hittar en text som så in i VARTENDA ord stämmer in på hur jag känner just nu. Men här är den, read and weap my friends:

This is the end, you know,
Baby, the plans we had went all wrong,
We ain't nothing but fight and shout and tears

We got to a point, I can't stand
I have had it to the limit; I can't be your girl
I ain't more than a minute away from walki'n

We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
I slowly realize there's nothing on our side

Out of my life, Out of my mind,
Out of the tears, we can't deny,
We need to swallow all our pride,
And leave this mess behind,
Out of my head, Out of my bed,
Out of the dreams we had, they're bad,
Tell them it's me, who made you sad,
Tell them the fairytale gone bad!

Another night and I bleed,
They all make mistakes and so did we,
But we did something we can never turn back right.

Find a new one to fool,
Leave and don't look back. I won't follow,
We have nothing left, It's the end of our time.

We can't cry the pain away,
We can't find a need to stay,
There're no more rabbits in my hat, to make things right.

Out of my life, Out of my mind,
Out of the tears, we can't deny,
We need to swallow all our pride,
And leave this mess behind,
Out of my head, Out of my bed,
Out of the dreams we had, they're bad,
Tell them it's me, who made you sad,
Tell them the fairytale gone bad...

Sunrise Avenue- Fairytale gone bad


Listan

Jag håller på med en lista, en lista över världens bästa låtar och ja tro mig fasen att denna hamnar i toppen!
Jag bara ÄLSKAR fuck you(et?) i slutet!

Bortappat busskort

Idag är det fredag, om än dock en grå sådan så hoppas jag att den blir FAB! Egentligen skulle jag haft lektion nu, men jag hittade inte mitt busskort så följdaklligen missade jag bussen och jag VÄGRAR betala (ska hem till K-stad också) när jag vet att det finns någonstans i stöket!
Läget i Lund förändras om dock långsamt. Stötte på en journaliststuderande kille och utnyttjade genast honom genom att fråga hur stora chanserna var för mig att komma in på programmet. Han så då att det underlättar om man blivit publicerad innan "ffwwwtt" sa jag, "det har jag blivit i 4 1/2 år! "Jaaa", sa han då ska det inte vara några problem för dig!!!Har även varit på intervju på tidningen "Lundagård" så håller vi tummarna!
167956-321
Happy friday from hell!

Tränat

Idag har jag TRÄNAT! Japp, thats right folks- riktigt hederlig gammal syrketräning! Nu e jag ganska darrig i armarna kan jag säga! Kan nu konstarera att jag nog är en aning mer jobbigt komplicerad individ som behöver lite mer stimulans än enformiga böj- och- sträck- pumpa- musklernaövningar... Satan också, jag som bara ville vara vanlig...

Nu är det jul igen?

Har ju totalt glömt att lägga in lite fina julbilder från tiden då jag fortfarande var hel!
Pga brist på julgran så pimpade vi vår julbock med bordellbelysning istället! Sen fick han bada i julklappar som vi av någon anledning hade i överflöd detta året (tack 10-kronorsaffären!). Snacka om att det blev den coolaste julbocken i västern!
För att få den minsta lilla julkänsla så tvingade jag mig ner i soffan för att kolla på Kalle Anka (HATAR det programmet) och därefter blev det avgång till moster Sanne. Sen följde den vanliga jultraditionen som innefattar glögg, sprit, portvin, julmatshelvete, julklappsöppningsångerst och julklappsspelet (dock en ny tradition).

Ja, man kan säga att det var en ovanligt lyckad och trevlig julafton i en värld där så många högtidsdagar förvandlats till ett krigsfält av pinsamheter och aggressioner...! Hohoho!


Pimp my julbock, vilket vi klarade med bravur! Mamma och lilla flickan och ÄNTLIGEN- en julgran hos moster!

Kärlekspar, vänskapspar och en rejäl fylla!

Kom på att jag inte berättat något om min partyhelg i Stockholm ju!
Det hela började med att jag kände mig riktigt jvl nere pga av allt skit som hänt mig nu senast. Bestämde mig därför i ett flax att hoppa på tåget upp till huvudstaden för att tillbringa lite tid med kära Vivi! Sagt och gjort möttes vi upp på centralen och begav oss hem till henne för att bestämma vilka hyss vi skulle ställa till med de kommande dagarna. Vi impulsbestämde oss för att gå och se
R.E.A på Hamburger börs och det var FAB! Vi hamnade längst fram och badade i Anders Lundins och c/o svett (bilder kommer senare)! Så kulturellt ;)! Dessutom spottade vi Tobbe trollkarl och Baren- Meral- det ni!
Dagen efter blev det en trip till Naturhistoriska riksmuseet för att spana in dinosaurierna och allt annat som den svenska historian hade att erbjuda- mycket trevligt!
Därefter köade vi utanför systemet i en halvtimme och sen följde det vanliga raseriutbrottet pga total avsaknad av kläder att ha på sig inför kvällens utgång. När vi vid 21.30 äntligen kommit till ro med vår outfit raggade vi upp ett gång killar som precis skulle åka taxi in till stan att komma upp och förfesta med oss! De skickade lydigt iväg taxin igen och erbjöd oss sitt sällskap som ju dock visade sig vara inte särsklit kul...men men, man kan ju inte få allt!

Väl inne i stan hamnade vi på något slags bar/pub/discoställe där vi mötte upp med vän-kretsens nyaste kärlekspar, något som såklart fick en något berusad Bella att febrilt vilja ringa till D och skälla ut honom. Som tur var hade jag i en av mina ljusa stunder tidigare på kvällen lagt in D's nummer på Vivis namn så det slutade med att jag ringde henne hela kvällen! Phu!
När kvällen av olika anledningar började ta slut (för oss dvs) tappade vivi bort nycklarna till lägenheten, men turligt nog hittade vi dem i skogsdungen där hon kissat en stund tidigare! Det hela avslutades med kedjerökning ut genom köksfönstret (trots att det fanns balkong?) och kastandet av diverse förbannelser på allt vad män heter...
Ja jävlar....var det någon som sa bitter?
Kärlekspar, vänskapspar och en rejäl fylla!

Nationsval är svårare än man tror!

Nu är jag tillbaka från det kalla landet i norr! Tur är väl det för jag hamnade i värsta orkanen på västkusten på väg hem! Iiihh, alltså kör ni en tung, hög jvl skåpbil uppe på hallandsåsen!
Har flyttat in i mitt lilla rum i Lund och försöker komma till rätta även om livet just nu mest känns rejält tufft... I nationsfrågan har jag bestämt mig för värmlands nation....eller sydskånska....eller lunds...? Sen får man väl dra till med ngt spex och så ska jag jävlar övertyga de på
"lundagård" att jag ska få börja skriva där! Jag e ju FAB på att skriva!

Rummet i pre bella!