Gamla godingar!

Det är alltid lika kul att hitta gamla bilder- speciellt på sig själ, men även med vissa andra bakgrundsgstalter ;)!

Jag och D, julstämningsförsök och pepparkaksbak!

Vill inte förlora dig!

Nu har jag suttit inspärrad i mitt rum i 3 hela dagar tack vare den här jävla tentan! Detta har fått mig att upptäcka många bra låtar på youtube, sådär så att man blir lite sentimental och låg... (kan ju vara bristen på friskluft också...?) Jag har insett att jag fortfarande älskar D såååå mycket att det gör ont! Jag vill aldrig behöva ge upp honom... Visst har det gått åt helvete nu på senaste ;), men 6 år är 6 år och som de själsfränder vi är finns det inget annat alternativ än att fortsätta kämpa!
Kom hem D, du är min boj i bukten...

"Light will guide you home, I will try to fix you"- Coldplay


Till brorsan:

Denna låten/videon är tillägnad min kära bror Hannes för jag vet hur mycket du gillar den!


Jefferson airplane- sombody to love (+ fear and loathing in las vegas- tribute)

Fantastiskt!

Denna låt är såååå fantastiskt bra att jag bara vill gå upp i bubblor och omfamna kärleken oavsett hur och var den yttrar sig! Detta är hur musik ska låta...
Incubus- southern girl

Pirr i magen?

" I have never met a man like that
  I have never fell so far so fast
  You can turn me on, throw off track and
  You do it, do it, you're doing it well"

Jag tror att alla tjejer/ kvinnor där ute kan känna igen sig i denna text efter att, för stunden blivit upp över öronen förälskade i någon som man inte alls borde bli det i!

Påsk är lika med tentaplugg

Nu har jag fixat mitt internet (också alldeles själv!)! Fan vad duktig jag är!
Idag fick vi också tenta på delkurs 2- historiadelen... Japp, ni kan ju gissa vad jag ska göra de kommande dagarna!

image420
Fåglarna har tappat många färggranna fjädrar...?


Män i kvinno (eller bara konstiga?) kläder!

Lite kvarglömda spexbilder som jag nu så generöst delar med mig av till er! Märk väl att kostymerna ni ser på bilderna är gjorda av SYERIT, alltså det utskott som MOI var med i! Gud vad fina de ;)!

En halvt påklädd KISS- gestalt, fierce skor! Johan i läder, manliga män..., förberedelser!

Nytt rum!


Japp...that's right- jag har ett sovloft! Lyx!

Plats Dracula?

Mina djur ska heta:
Tia Dalma
Clint Eastwood
Traci Lords
Dracula

Nu ska jag bara skaffa 4 siameskatter så är ALLTING perfekt!

Marilyn och jag...

167956-222
Jag tror inte jag kan komma ihåg senaste gången jag var riktigt, äkta lycklig...
Det är alltid något man saknar, något som gör att man inte känner sig hel utan bara som en liten, misslyckad... inget...
Jag är min egen Marilyn Monroe- glad utåt, men deprimerad inåt. Jag tror aldrig att jag kommer att återhämta mig efter det som hände i vintras. Även om jag försöker kommer jag aldrig i hela mitt liv förstå hur jag kunde/ kan vara värd så lite respekt, hur jag kunde vara värd såååå lite...
Jag tror att den mening som skulle beskriva mig bäst lyder: ... (punkt, punkt, punkt).

Tivoli

Idag har jag sökt sommarjobb på Tivoli i Köpenhamn! Jag vill, jag vill, jag VILL ha det jobbet- förmånerna är bl.a gratis åkband! Kan ni fatta? GRATIS åkband. I'm i heaven!


Dålig uppdatering...

Sorry för det!
Nu är snart påsken över- tack och lov! Jag gillar inte alls helgdagar, jag vill att det ska vara som vanligt. Jag är som en katt- de hatar att få sina rutiner rubbade. Imorgon blir det Lund igen= hemtenta! Ojojoj vad roligt det kommer att bli...!
Igår kom
LUNDAGÅRD i postlådan och gissa om jag blev stolt när jag fick se att min lilla blygsamma artikel mitt i tidningen :)! Ja..man ska vara stolt över det lilla man åstadkommer! 


Jag skulle vilja ha:

Obegränsat med pengar
En resa till solen
En katt
Någon som gjorde mina tentor
2,0 på högskoleprovet
En lycklig framtid

Jubileumsbal!

I lördags var det jubileumsbal med spexet- firar 10 år i år!
Det var mycket folk, ananas i drinken och högtidsdräkter vart man än vände sig! Mina bordsherrar var två väldigt trevliga herrar, men sittningen var låååååång (19.30- 01.00) trots superb underhållning! Där efter vankades billig öl och dans till orkester! Hade turen och dansa med en stilig karl som verkligen visste vad han gjorde (tro mig- det är inte så vanligt...)! Ojojoj- fan att killar i frack ska vara så sexiga! Vid 4 lurade jag till mig en taxi, sa "nu får det vara nog" och åkte hem för att sova några timmar innan man skulle städa hela jävla AF- borgen...
Jag hade jätteKUL och nu är det över... Uhhhh vad jag gråter, har redan spex-abstinens...!

Vad är en bal på AF- borgen...? Alldeles underbar! Jag vet- många bilder på mig, men eftersom det är MIN blogg så tänker jag skina oavsett ;)!


Glöm inte!

Ni som får Tidningen Lundagård ska kolla extra noga i kommande nummer för då publiceras min första artikel för dem! Får ni den inte hemskickad så sno den för jag skriver så förbannat bra att ni inte får missa det! HÄFTIGT!

Amazonernas återkomst!

I tisdags var det PREMIÄR och allt gick jättebra (tyckte jag)! Kl 23.00 började vår premiärsittning som alltså hade temat TOGA! Måste säga att det var ganska skönt att slippa hålla på och tänka på kläder o dra in magen och hålla på och bara knyta ett lakan om sig! Kanske ska köra den stilen alltid?
Hursomhelst- hade jättekul och vid 04.30 intog de sista syeristerna (dvs jag) scenen för att på de sköna madrasserna tillbringa återstoden av natten! Uhhhhh- behöver jag säga att det INTE var så kul att stiga upp kl 9?


Toga- flickor i sin bästa skrud, snygga vänner, SNYGGA killar ;), spärm (sångpärm), dansa hela natten lång, berusad bella och Linnea och vår sovplats!


 


Toga- premiärparty

Ikväll är det PREMIÄR för VarGladSpexarnas spex "Amazonernas återkomst"!!! Varför är jag så glad då? Jo, jag har ju sytt kläderna (inte bara jag, men ändå!)! Alla som är i Lund denna vecka: KOM OCH SE!
Ikväll är det alltså premiärfest, tema toga! Nu ska jag alltså hitta ett gammalt lakan och försöka hålla det uppe med 10 dussin säkerhetsnålar och vira murgröna runt huvudet- det ska bli sååå kul!
Ikväll ska även vårt utskott "syeriet" sova på scenen och vakta alla dyrbara ljudbord osv. Med premiär, sittning, premiärfest och allt annat skulle jag chansa på att vi är i "säng" vid kl 6 imorgonbitti... Men det gör inget, man lever bara en gång och just denna dagen kommer aldrig igen!
image382
Kanske så här?

Livet leker!

Tentan är fixad = klarad, jag har fått mitt första "jobb" på Lundagård (alltså är ja officiellt "inne"), jag har anmält mig till spexets jubileumsbal, vilket betyder FINA klänningar och skumpa, D kommer om 2 veckor, jag ska ev "befodras" på spexet till "sychef" och fåglarna sjunget utanför fönstret- ALLT ÄR FAB!!!!!!
image382
Jag ÄR glad, lovar!

Lunds Bridget Jones!

Jag är nog på god väg att uppfylla min pinsamhetskvot för denna spexsäsong! Jag gör bort min in för diverse speciella personer, säger såååååå fel saker, snubblar och halkar inför halva spexet osv! Jag ÄR Lunds egna Bridget Jones!

Syjuntan

Mina dagar går enbart ut på att sy, all min tid upptas av spexet och skolan är enbart en bisak! Men jag älskar det så det är FAB!

Skåda detta mästerverk gjort alldeles enbart av mig!

Mars- männens månad?

Så var det glad måndag till er alla där ute! Ny start, ny vecka? Min vecka börjar inte så jättebra, har cp- ont i halsen och det KLIAR som fan i ögonen!!!
Jag är så sugen på och ta en tur upp till Oslo i helgen också för att "get some lovin'" :)! Tror dock inte det är möjligt för denna vecka tappas det upp till kommande, beryktade "helvetessöndagen" där allt det sista ska fixas inför premiären den 11 mars! Alkohol och hårt slit utlovas!
image378
Det är mars och det är vår!

Rapport: gårdagen

Igår var det tentafest på Lunds Nation och (jippie...!) vi hamnade bredvid teologkåren!!! Snapsvisorna var uberkristna och människorna extrema... 
Jag hamnade jämte en tjej på besök från Paris (inte kristen teolog) och för att riktigt göra telogerna rättvisa översatte och förklarade jag för henne att "these are the people we use to make fun of..."

Jaja, så var det- en härlig kväll med lite för mycket sprit och höga klackar inblandade, men hem kom jag!

Inte en så kul morgon!

Ujujuj... Det märks att man inte är ung längre så här dagen efter ;)!
I fredags var det temafest, tema: musik och vi fick schangern (?) klassiskt...?! Jaha, då va det bara att dra på sig korsetten och puffa upp håret, men det var FANTASTISKT kul! Det hela blev ju inte sämre över tillgången på sååååå snygga killar ;)!
Igår var det tentafest m klassen, men mer om det senare- nu måste jag iväg och sy!

Bilder från i fredags, jag gillar push-up-effekten (jag visste att korsetten skulle komma till användning ngn dag ;) på bild 6! Vänner är underbart att ha!