En klapp på axeln!

Så nu sitter man här... en lördagkväll halv 2 på natten... MEN- jag är äntligen klar med min tenta! Har verkligen råpluggat i 2,5 dagar så att jag med gott samvete kan slappa hemma hos mamma i hela tre (typ) dagar innan tentan ska va inlämnad! Fråga mig om religionsideologier och hela islam och jag kan allt- you name it, I tell you!Shit, vad jag är duktig ;)!
image460
Gammal bild från gamla rummet, men känslan e ungefär den samma...!

Dagen ord: tenta....

Och det är inget trevligt ord! Tenta på delkurs 3 knackade på dörren kl 10 idag så det var bara att sätta igång och filosofera över OM det ens finns några grundläggande mänskliga rättigheter? Ämnet är alltså: religion och etik (filosofi).
Jag HATAR filosofi, att man ens kan bli proffessor i ett sådant änme gör ju att man inte skulle bli förvånad om man snart kan ta en kandidat i facebook-orientering....!

Jag dööööööör.....

Shit, vad trött jag är nu! Har suttit hela dagen med dessa satans FN deklarationer om mänskliga rättigheter och religion som ska redovisas imorgon.... Visst det är intressant till en början, islam hit, islam dit, men kom igen!!!! Give me a break!
Jaja, nu ska jag kolla på ett Seinfeldavsnitt som nervarvning och sen blir det sängen- grilla med vänner står på schemat imorgon! Så skönt att ha så fina vänner (se nedan)!

Dagen efter....


Behöver jag säga mer...?

The end of an era...

Så var det officiellt över, "the end of an era" som man så vemodigt brukar säga...
MEN! Vi syns ju snart igen när vi ska cykla tandem mellan Göteborg och Lund! OCH när vi ska stråla (skåla?!) samman på vår alldeles egna (ja, Lunds egna iaf) spexfestival!

Spexare i högform, sprit och sång tillsammans kan få folk att göra galna saker! Jag och min underbara bordskavaljer Martin- min boj i bukten ;)!

Kommentera mera!

image451
Det bästa av två världar...
image452
Ni måste kommentera mera, inte kul o skriva annars! Kommentera- NU!

Norgeland!

Jag lämnade ju som sagt kära skåneland för Norgeland där ett tag och här kommer ÄNTLIGEN bilderna (jag hade ju såklart inte glömt sladden i Oslo, hittade den på just det stället där den alltid brukar ligga...)!


Klockan är 6 och solen är på väg upp över Lund! Jag ÄNTLIGEN i Oslo, paradgatan nr 1"Karl Johann". Aker brygge- sååå fint med rådhuset (?) och Nobels fredscenter! På natten hamnade vi mitt i ett hejdundrans ;) fyrverkeri som hölls av det nya Operahuset i Oslo! Tjusigt!

Jaaaa!

För första gången sen jag satte mina fötter på den sunkiga arbetsmarknaden får jag TILLBAKA på skatten! Shiiiiit alltså....vad ska man säga? Tack staten ;)!

Minnen

Typiskt mig att glömma massa saker när jag flänger hit och dit som jag gör! Har såklart glömt min mobilsladd i Oslo så kan jag inte lägga upp mina fina bilder där ifrån! Skit också.... Alltså får ni hålla tillgodo med bilder som togs för snaaaaart ett år sedan! Gud vad tiden går fort alltså, jag var ju en helt annan person då!image437
White water rafting på Tully river, Cairns


Jag är kär!

Jag har äntligen gått o sett filmen "Juno", ni vet den om en gravid 16- åring?! Åh gud, den var SÅ bra! Så söt och fin och jag bara ÄLSKAR huvudrollsinnehavaren Ellen Page som spelar Juno! Jag har utsett henne till min nya livsstil/personlighetsförebild så nu ska man nog få fart på livet ;)!
Har ni inte redan sett denna urbra film gå och gör det- IDAG!
image436

Norgeland

Nu var man hær igen! Sitter just nu på D's jobb efter att ha skumpat runt på en buss i 7h- inte kul!
Det var så fint nær jag læmnade Lund i morse, strålande sol och fåglarna kvittrade och hær ær det snøigt, grått och bløtt... Jaja, det ær ju ite det jag vi ska fokusera på nu- nu ska vi ha trevligt tillsammans, D och jag!

Dagen efter...

Igår var västa sjöslaget! Först upp och göra det sååååå inte underhållande högskoleprovet i 8h sen hem och LADDA inför syfesten på kvällen! Syfesten: Spexets syerister syns igen efter 3 veckor utan varandra!!! Det var ost och vin och en massa andra underbart godsaker som gällde och det var SÅ trevligt! Efter ett par glas (flaskor?) mötte vi upp sexet (det är inte så spännande som ni kanske tror nu, de är enbart våra kära "kockar"!) och sedan blev det avfärd mot Lunds nation! Mycket folk betydde kö i regnet, men det gjorde inte så mkt, man hade ju mkt annat att titta på ;)! Oerhört lyckad kväll med de finaste vänner man kan ha!

Killen tillhör dock inte syet utan är där enbart som respektive ;)

Another day, another room

Nu bild på rum- märk väl att det är OC på tv!

Jaaaa, nu har jag egentligen inte så mycket att säga...

...men jag kan ju informera alla jätteintresserade där ute att jag ska åka fattigbuss upp till Oslo på onsdag! Blir ju dock jävligt åksjuk med allt som rullar och har med hjul att göra, men som tur är har jag några av mina thailändska åksjukepiller kvar. Tar jag några sånna däckar jag som efter 10 öl och sover i 6 timmar! High five!
Det ska bli så skönt att få vila upp sig och gosa lite...kanske ;)!image428
Jag idag, fika med kompisar i SOLskenet! Shit vad snygg hon e ;)!

Ett kärt återseende!

Jag kunde inte tro mina ögon när jag inne på ICA fick syn på ett packet Oreos! (De kanske har funnits i Sverige hela tiden, men ändå)! Dessa åt jag/vi hela tiden i Australien och Thailand där de smakade FANTASTISKT! Numera har jag förätit mig på dem, men vilken nostalgitripp!
image427