Merd!

 
Idag ska jag leta RIKTIGT jobb, sen ska jag jobba (som lastare...roligt...)! Det suger det har, alla sa att det va latt att fa jobb har, men det finns ju fan inte ett enda! Lognare...E ovann m D ocksa sa man kan val saga att jag e helt ensam i detta jvl u- landet.....Jag skamtar inte nar jag sager u-land, inget fungerar har och det kostar 10 kr minuten att ringa ett anligt jvl inrikes/lokalt samtal! Ni far lite bilder anda...
 

Snabbis!

Skriver en lite snabbis idag!
Allt e nice har i sydney (faktiskt). Har borjat kommar overens m D,, efter att vi snackade ut igar! Det e bra o snacka!

Panik!

Jag maste bara saga att nu borjar t.o.m. jag blir riktigt oroad over vaxthuseffekten och klimatfragan... I sondags var jag pa Bondi beach och allt var fantastiskt soligt. Plotsligt, fran ingenstans kommer varldens skyfall sa att man inte kan se handen framfor sig! Det tog banne mig inte mer an 15 sekunder for en att springa 500 meter for att ta skydd. Val under tak var det som en krigszon och folk sto som forstummade i fonstrerna och bara betraktede detta, enligt mig, ovader!

Har man nagonsin hort talas om skyfall pa Bondi beach- ar inte det en av varldens soligaste strander? 

Det var verkligen en speciell upplevese!

Snacka om att jag tagit arets bild pa ett oversvammat avlopp i ett, vad som tydligen ar ett valdigt torrt land, eller varfor inte pa manniskor som flyr regner/ skyfallet i ett av varldens soligaste land. Tvarr tog jag inga bilder med digitalkameran sa jag kan inte lagga upp ngra bilder pa spektaklet.


Ar det fortfarande ett valdigt snack om torkan i Australien? For har  i Sydney har det regant i princip varenda dag och det ar ju inte lite det regnar heller...! Det har badar inte gott...


Framme!

Nu har vi varit i Sydney i 2 dagar!
Tur att jag inte forvantade mig nagot speciellt, inte for att det inte ar fint- for det ar det, men for att jag tror att man maste vara valdigt oppen! Man kan liksom inte undvika att man maste anpassa sig!

Ska kopa  skor och vaska nu eftersom detta forsummades vid packningen!
Jag aterkommer!

Imorgon smäller det!

Idag har varit kaos! Allt som man inte fixat innan måste man fixa idag, papper, intyg på engelska, löner som man inte fått, provpackning etc! Jag fattar inte varför min ryggsäck är så tung- har ju plockat bort allt jag vill ha med mig...!
Ikväll ska vi ha "avskedsfest" för mig och D ifall ifall vårt plan skulle störta eller så :). Sista chansen att supa med kompisarna- och släktingarna med för den delen (min familj är inte som andra, mamma är min bästa festkompis!).
Vi åker till Kastrup kl 00.00 imorgon... Jag kan inte fatta att vi redan/äntligen är framme vid vårt avstamp!?! Stackars D är så stressad och förvirrad inför resan- tur att han har en tjej med sig (jag) på resan så att han inte hoppar av i Austria istället för Australia, som enligt honom är samma sak!
Nästa gång jag skriver kan det hända att det fattas å, ä och ö, men men- man vänjer sig!