Fyllekaja!

Haha, jag skrattar högt när jag ser vad jag skrivit i förra inlägget! Var gaaaanska berusad vid detta tillfälle, men den som vill studera det inlägget lite närmre kan få en bra bild av hur jag är när jag är full- glad, flamsig och såååå mkt att säga, men inte riktigt tid/tålamod till det!
Vi får väl se vad jag kan tänkas skriva inatt, det står ju trots allt en flaska skumpa och frestar mig ;)!

2 gånger...

Har jag ringt D idag. Jag skyller på spriten, och PMS. Det är en folksjukdom det där PMS, folk fattar nog inte att man blir helt besatt i huvudet av det... Tyvärr upptäcker man det själv först när det är för sent! Tur att min kille förstår!
Jaja, har varit på "fest" idag, att dömma av det "tidiga" hemfärden så var jag inte riiiiiiktigt på G, men jag försökte och det är det som räknas!
Måste vidhålla att spexfesterna är roligare, men o andra sida känner jag dem/folket bättre! Men skit i det- det enda jag ville egentligen ville framhålla är att jag fortfarande, efter
6,5 år "tillsammans" ÄLSKAR D så otroligt mkt! Vi har växt ihop på något sätt... Innerst inne så är han en del av mig, en del av mitt hjärta som för alltid kommer att vara hans... Alla ni med en låååååång historia där ute vet vad jag pratar om! Detta är oundvikligt, ibland önskar jag att jag bara kunde vara fri, men vad ska man egentligen säga? "Allt sker av en anledning".... Det som sker det sker- vi är bara marionetter i en sååååå mkt större spel...
Varför tänka själv när ngn annan kan tänka åt en?

Det var på tiden!

Jag gapar fortfarande..........
Andersson och Hast; jag önskar er allt lycka till i framtiden! Färöarna och Västervik (?) är bara en prövning inför campina á la 1977!
Best of luck!

Jag är beroende...

...av The Office. Jag har aldrig känt såhär...
Jag kan inte sluta, jag har försökt, men lika snabbt som jag tryckte på stopknappen, lika fort hemsökte serien mig på tv istället...!
Nu har jag suttit i 3 dagar, 3 dagar av mitt liv som jag "slösat" på hela the officeserien. Tack och lov ska jag se de sista avsnitten idag så då kanske jag äntligen kan sluta.... Eller?

image507
Hett! Jag är föresten kär i killen i blå skjorta : ) (jag och 1 miljon andra tjejer)!


Gilla läget!

Uhhh, 1 dag kvar till tenta... Det gillar vi INTE!
Är så himla trött nuförtiden, förkylningen gör att man blir helt orkeslös. Det positiva är att man tränar magmusklerna grymt mkt med allt hostande! Alltid något!
Sen saknar jag mamma och Kristianstad och allt det där... Ska faktiskt bli skönt att åka "hem" på torsdag, gosa med katten och ladda inför Oslo.
Och HUR blir det med Oslo då? Jo, det blir av, vi får se vad som händer när jag bor hos D och förhoppningsvis kan vi väl få det att funka DENNA GÅNGEN (det va ju fan om det inte skulle gå nu...)! Men jag ska åka dit med huvudinställningen: Gilla läget!
Saknar D!!!! Men jag hoppas att de 2 månader jag ska vara där går relativt fort för jag vill ju tillbaka till Lund så fort som möjligt igen :)!

Det är inte lätt!

Jag vill påpeka att jag FÖRSÖKER tänka positivt, att det finns de som har det så mkt värre. Men, på ett sätt går det inte heller att tänka så! Ett brustet hjärta gör lika ont var det än befinner sig!

Jag vet inte vad jag ska göra...?

Just nu känns allt lite mindre bra faktiskt... Jag tror inte jag och D kommer att fixa detta, vi har enbart ett en-vägs-förhållande (där jag är den enda parten). Han ringer inte, svarar inte på sms eller mail, och ringer inte ens upp om jag så ringt 10 gånger till honom! Kommunikation är ju A och O i ett distansförhållande!
Dumpa eller inte dumpa?
Det som hela tiden gör att man måste fundera lite extra är det faktum att vi varit tillsammans i 6 år! De 6 åren var ju hela min ungdom, min första kärlek, min sambo, min reskamrat, min soulmate... Nu börjar man nästan identifiera sig som skiljd... Det enda som kan göra detta lättare är nog att jag får betrakta oss som skiljda, då blir det vi hade lite mer speciellt...
Det som verkligen suger är att det enda sättet som D kommer att få reda på att det ev är över är om han bemödar sig läsa denna blogg- så mkt för den kommunikationen!

Luftens råttor och satan själv

Duvan är enligt mig den äckligaste fågeln på jorden! För det första så har den ett OTROLIGT litet huvud i jämförelse med dess kropp (vilket ju aldrig kan båda gott) och för det andra förekommer de i ett oöverblickbart antal mutationer som enbart satan kan ha skapat... 3 ben är inte ovanligt...
För att inte tala om vilka smutsiga snyltare de är! Går omkring och äcklar sig bland folk och äter allt den får tag i! Luftens råttor, usch!

En duva gör sig bäst på matbordet!

Krävande helg

Igår var jag på en kompis examensfest, det var ok! Ok, men det kunde nog varit bättre- skyller på mitt snorfyllda huvud och längtan efter D! Har inte pratat med honom på en HEL vecka nu, och igår fick jag för mig att det hade hänt ngt hemskt eftersom han varken svarade på sms, när jag ringer eller på mail. Fick tillslut tag på D's pappa som också befinner sig i Oslo, som kunde stilla mitt sinne när han sa att D lever! Puh! Jag vet inte vad jag hade gjort om något hade hänt honom, shit....
På natten fick jag ett mail från honom där han skrev att "han aldrig dör", men det enda jag kunde tänka på var att det var min D som skrivit detta- i Norge.... Det är jobbigt nu...

Avståndet avgör inte vänskapen!

Jag saknar dig Vivvi sååååå mkt! (Hon är nämligen i kallaste nordnorge just nu, sen i sydligaste Italien?!)
Önskar du var i Lund, fasen vad vi hade rockat här!image504

image505
Edinburgh 2005

Guilty pleasure

Gud, jag kan inte fatta att jag skriver detta inlägget, låtvalet är ju pinsamt.... MEN jag måste bara säga att denna låten ger mig RYSNINGAR! Shit vad fin den är, håret på armarna reser sig som man fått en elektriks stöt!
Schlageryra såhär inför kvällen! Lyssna och njut!
Sanna Nielsen- Empty room

JAAAA!

Ojojoj, jag trodde faktiskt att jag kommit över mitt schlagerberoende, men ICKE! När jag väl hamnade framför tv:n kände jag hur patroitismen och tävlingsnerverna kom krypande för att sedan explodera när Sveriges bidrag gick vidare till FINAL! Fantastiskt! Gayfest hela dagen!
Goooooo Charlotte!

Ok, men ge mig DENNA då!

Om inget vänlig själ kan ge mig klänningen ett par inlägg nedan så, för guds skull! Ge mig denna!
image502
Prinsessa!
Eller denna:
image503
Fundera inte så mkt, bara GE MIG DEN!
PS: fler klänningar hittar ni
här!

Goooooo....

Charlotte Perelli!!!! Ända in i kaklet!

Hett!

Det är lätt det bästa ord jag vet nuförtiden! Man kan använda det till allt, men det ska gärna avnjutas med en lätt sarkastisk ton!


Det ger aldrig med sig!

Är fortfarande superförkyld! Har tom MER ont i halsen nu än innan och snorar, hostar och håller på! Jobbigt, men så e det..... Annars e allt som vanligt, jag är psykiskt ostabil, i fysisk oform och har redan spexabstinens! Men ett plus är att jag hittat ett jäkla bra nagellack i tiokronorsaffären!

Snabshots nr 3!

Shit, nu avancerar vi och blandar i lite engelska i det hela! Crazy!
OBS! Jag publicerar endast denna bild för att mamma ska kunna få sin Bella-dos! Jag är inte riktigt sååååå egenkär annars...(?)!

Märk väl att denna bild togs vid 5-tiden i lördagsnatt, då jag tyckte JAG var snygg! Jag inser nu att så var kanske inte fallet...

Funderingar

Det slog mig just, alldeles nyss, att det finns så mycket mer än vad vi någonsin kommer att förstå... Med något menar jag ALLT- livet, sinnet och kärleken, framförallt kärleken.... (Och jag har inte ens fött barn- än?)
Vad är det som gör allt så definitivt? Vad är det som gör att vi omedelbart kan "sondera" terrängen, möta någon annans blick, höra någon annans röst tala direkt till en och veta direkt att det här, det här är DET? Denna omedelbara attraktion och tillhörighet som man kan känna, ibland besvarat, ibland inte? Handlar allt om kemi? Är det så enkelt? Eller krävs det "mänsklighet" för att känna?
Vilket liv kunde jag levt om det inte var för den lyckliga slump att jag föddes just där jag gjorde, just då är en annan fråga?!
Jag kan inte fatta hur det funkar!!! Att vi bara är människor, inget mer eller mindre! Hur kan vi bete oss som vi gör? Vem ursäktar oss för allt vi gör mot oss själva, varelserna runtomkring oss, och jorden vi bor på?

Ett jävligt bra citat, om än ganska "tacky" är: "Du kan äga jorden här, den får liv först när du lär dig att se, att det finns färger i en vind".

Snart sommar!

Egentligen är jag oroad, men efter att ha tagit ett djupt andetag och luktat på syrenerna skiter jag faktiskt i om de blommar 1 månad för tidigt- det e ju sååååå fina! Igår inhandlades även de första jordgubbarna (35 pix och supervattninga, men fasen vad gott!)

Rapport gårdagen:

Det blev en lila/svart klänning istället! Bästa partyklänningen, känns det som iaf- och då blir det ju automatiskt så!
Hade jätte, jättekul igår! Superbra framträdande (inget pris till Var Glad dessvärre...men men), trevliga bordsherrar (män på varenda sida om mig ;)), och rolig dans! Jaaa, gud....Det var varmt, men det var ROLIGT!
image498
Jag och Anna- Karin aka. tandempolaren!

En gång till!

Ikväll är det dags för "en gång till", beskrivningen lyder så här:

"Det är återigen dags för spexvärldens höjdpunkt: En Gång Till! Alla spex som haft uppsättningar under året samlas och ställer upp med var sin kuplett i en fantastisk show! Juryn delar ut priser i alla möjliga och omöjliga kategoreier. Tillsammans avnjuter vi en trerättersmiddag och dansar sen natten lång!"

Det ska blir sååå kul och få se alla de andra spexen! Man känner sig lite som i eliten när man får inbjudningar till sådana här tillställningar ;)! Vem hade kunnat tro att spexet skulle kunna öppna så många dörrar och bli min räddning här i Lund- evigt tacksam!
Nu: Klädseln är "sommarkavaj" så.....grön, svart eller grå/blå/silvrig klänning är den livsavgörande frågan...!

Mumie på stan

Sorry D, men du ser ju själv hur roliga dessa bilder är!!!
image496
Denna bild kan enbart beskrivas som FANTASTISK! Hur många gånger får man se D i form av en aspackad mumie göra Bromöllas gator osäkra kl 3 på morgonen? Vad tänkte folk?
image497
Jag vet ju någon som inte tänkte alls...
Notera plånboken i handen (som han på något övernaturligt vis lyckades ha med sig hela kvällen...). Han må ha legat där ett tag, men spindlarna är INTE äkta :)!

Min krönika

Igår skrev jag klart min tandemstafett-krönika. 3000 tecken,vilket betyder ungefär en hel sida. Det kanske låter mycket, men när jag väl kommit igån och skriva ramlar orden och meningarna överallt för det är så mycket jag vill ha med! Samma sak gäller tentor, det gör ont i hjärtat att behöva stryka något man lagt ner sin själ (!) i : )!
Iaf så blev den jättebra! Jag har ännu inte hört något från redaktören, men jag väljer att ta det som ett bra tecken. Nu håller jag tummarna för att så många som möjligt ska läsa den, t.ex. DN: s eller National geografics redaktör som sedan erbjuder mig jobb som resande reporter!!!


Nytt!

Varför får man en sån lyckokick när man handlat?
image495
Shit, vad snygg den är!

I framtiden...

Vill jag bo med D.
Vi ska bo i en stoooor lägenhet med högt i tak och riktigt trägolv i centrum. Väggarna ska i regel vara vita, men vi ska experimentera mkt med
fondväggar osv.

Lägenheten ska ligga antingen på bottenplan och då ha ett litet "soldäck" eller en miniliten trädgård eller ska det vara en takvåning så att vi får MYSIGT snedtak och en stoooor balkong! Jag vill ha en 4a så att vi kan få plats med det barn från Kambodja som vi ska adoptera (yes, jag har bestämt mig- jag föder INTE, är för pryd för det)!
Lägenheten ska ha mysiga och roliga detaljer i planlösningen så att det lätt blir personligt och sen så ska JAG få inreda den så att det inte blir värsta ungkarlslyan med krom, mörka träslag och sladdar ÖVERALLT!!!
Jag vill ha ett stort kök med ett stort köksbord som ska vara den naturliga samlingspunkten- man ska kunna måla,plugga,baka och festa där osv!
Överallt ska det finnas böcker/mattor/bord/lampor etc som vi köpt med oss från alla de utlandsresor/vistelser/boende som vi upplevt. Jag säger bara Afrika....
Sovrummet ska vara rofyllt och avslappnade, ljust, men ändå andas timmerstuga... en fristad iksom! Där ska definitivt finnas en soffa och nattduksbord ;)! Fårskinn ska finnas överallt (artificella förståss!).
Det ska fyllas på med blommor alltid, inte krukväxter utan RIKTIGA blommor!
Det ska finnas foton på nära och kära och inspirationsplatser överallt. De ska inte ligga instängda i ngn låda eller så, man ska SE på det man tycker om och låta det fungera som en sporre när man mår lite mindre bra!
Hela ställer ska andas MYS!

Visst låter det som ett ställe ni skulle trivas på? Är det ngt min mamma lärt mig så är det att inte låta ngt hindra mig! Vägen till denna utopi kan vara jäkligt lång och svår, men ngn dag ska jag få min belöning, min fristad!


Den osminkade sanningen

Dvs. den jag skriver hela tiden- det vara bara ett sätt att fånga er uppmärksamhet : )!
Nej, frågan är istället: biomedicin eller inte biomedicin? Sjuksköterska eller inte sjuksköterska?
Finns det ngn som känner ngn som innehar ovanstående yrken? Ngn som även känner mig och vet om jag passar som det? Vilket jag passar bäst till?
Snälla hjälp till så min framtid kan bli liiiite lättare att möta!image494
Jag gillar verkligen mitt hår- TACK Dzenita!

Det är inte bara skönt, det är vackert också!


Det är så mysigt att bara ligga ute i solen och höra fåglarna kvittra, insekterna krypa över en och gassa i solen! Det e livskvalitet det, just där, just då!
image493
De ABSOLUTA favoritskorna är framme! De blev väl ingångna i Australien och Asien och jag kan inte tänka mig gå i ngt annat på sommaren!

Bara Ben!

Ännu ett youtube-klipp, men det e ju så jädrans bra! Man ryser ju av att veta att det finns sådana otroligt begåvade författare/komiker/genier/arbetslösa med för mkt fritid (?) där ute!
Galenskaparna, "Bara B:n"!

Text:
Bakom brödbutiken bodde basker Bosses båda bröder, bröderna basker.
Brödernas båda brädade beundrarinnor brukade besviket begagna brödbutikens bullar. Bullarna bakade basker Bosses bas, bagar basse.
Basker Bosse bodde bredvid brödbutikens blå byggnad. Basker Bosses bröders brädade beundrarinnor bodde båda bortom bergen, besynnerligt billigt bredvid biff Bertils bastanta bacon bod.
Byxbeklädd blott baktill, beslöt basker Bosse besöka biff Bertils bacon bod.
Bilen brummade bort bredvid belgiska bananbolagets blå byggnad, bort bortom B-lagets bisarra basarer, bort bortom brottarnas bökiga bryggor. Betongen brusade bredvid bilen.
Behärskat bromsade basker Bosse bakom bankbudets beigea buss. Bankbudet betraktade basker Bosse blygt, basker Bosse besvarade bankbudets blick.
Bakom balkong brokaden beskådade båda beundrarinnorna besöket. Basker Bosse bar buttert bort bilen bakom biff Bertils bacon bod. Bland bilvraken bakom bacon boden brukade biff Bertil bygga billiga bidéer.
Braket blev bedövande. Bänd bort Bentleyn!! Bänd bort Bentleyn!!
Brölade basker Bosse besatt. Bankbudet bajsade baken brun, båda beundrarinnorna bantade bort brösten, bagar basse bakade bredare bullar. Basker Bosse brottade bort bilvraken, böjde bak bidéerna, bankade biff Bertils brevlåda bucklig, bromsade bestört.
Beskedet blottades bakom brevlådan.
Biff Bertil bortrest. Bankbudet blev buddist, båda beundrarinnorna började betala besynnerliga bankgiro blanketter beträffande betal-TVs bredare basutbud. Basker Bosses beklagliga belägenhet bekymrade blott bredvid boende Becks bortskämda bleka boxer.

Killar, killar, killar!

Är världens bästa kön? Nja, det vete fasen, men denna låt är en gudagåva till alla som har en gnutta humor i sig, vare sig man eller kvinna!
 
Glenn Killing på Grand- Fantastiskt, är det enda jag kan säga! "Vilka kommer hem och tar på sig jeans...?" Haha!

Nu har man gjort det också!

Badat i en fontän alltså!

Man blev INTE renare kan jag säga...

Från Gtb till Lund- på en tandem!

Ojojoj, vilken helg det hat varit! Det är inte varje dag man cyklar tandem (speciellt inte ett spex) från Gtb till Lund mitt i natten, det vill jag lova! Det är dock inte så "illa" som det låter, för alla er soffpotatisar där ute kan jag erkänna att vi cyklade i etapper. Min var "bara" 15 km...!
Helgen tog sin början i fredags kl 12.00 då ca 40 festsugna Var Gladspexare bordade en buss och satte kurs mot Götaplatsen! 5 h senare (ja, 5 h- INKL. kisspauser) landade vi i Gtb, där karuseller på Liseberg intogs. Sedan drog vi oss mot Götaplatsen som nu occuperades av ca 1500 glada tandemcyklare (28 bussar från lund (kårer, nationer osv) allt som allt). Starten gick vid 21 och sedan var stafetten igång! 1 h senare vankades disco på IKEAs parkering i Kållered- fullt ös! "Min" etapp startade vid den alldeles fantastiskt lägliga (öh, nej...) tiden 3 på natten... Det gick dock bra och min tandempolare styrde oss genom Varbergs obefolkade gator!
Kl 8 var det frukost i Båstad, man var trött, det var hett! Därefter var man igång igen och alkoholintaget var återigen på topp-  varför inte liksom?
Vid 15 var vi efter ivrigt påhejande och idoga (?) pepping tillbaka i Lund för att SÅKLART ta det obligatoriska doppet i Lundagårdsfontänen!
Trotts verkligen NOLL sömn och en massa alkohol var humöret på topp under hela det 1 1/2 dygn som resan varade! Hur skulle det inte kunna vara det med så fantastiska spexare och med en sån supertandem?!


Ordförande sätter standard, "kräket" blir "snuset"?, Martin aka superhero? Karneval!

Galna upptåg och karnevalssminkning! Min tandempartner (tjejen) umgås med fiender? Jag och Linnea e taggade!

Götaplatsen och "the holy graal"- vår kära tandemcykel! Disco på IKEAs parkering-hett!


No way!

Jag har nu kollat på det 7e avsnittet av Barnmorskorna och jag måste säga att...jag gillar INTE det jag ser! Min livmoder drar bokstavligt talat ihop sig så fort jag hör barnskrik!
Nej, föda barn är inget för mig! Antlingen säger jag "hej epidural!" eller e det ngt du får göra D!

Blir det snö i sommar?

image472
Ahhhh, sommar och soliga dagar med gräset mellan tårna! Fint det!
Dock har jag alltid känns mig ganska ensam i just maj/juni... Särskilt skolavslutningarna har varit fyllda av vemod, men jag vet inte varför? Man ska avsluta allt, hinna slappa i solen, säga hej då, åka hit, åka dit etc!
Kanske därför vintern är min favoritårstid? Snö- bergänsade möjligheter...!
Jag e en sån person som inte tycker om förändringar, men jag ÄLSKAR att resa och blir jättelätt rastlös... Hur går DET ihop??!?

Ge mig denna:

image471
NU!!!!!

Vårruset!

Ikväll har JAG sprungit vårruset! Kan ni fatta det, moi?!?! Sträckan är 5 km och går genom Pildammsparken i Malmö. Peter Siepen var konfrencier (?) och COOP sponsrade med GOD mat!
Jag e såååååå stolt över mig själv som sprang de 5 km på ca 30 minuter- jag SPRANG! Jag trodde inte detta om mig själv, inte ens när jag sprang, men visst pinnande jag på! Heja Bella!

Gänget, jag och våra medaljer!

I lördags!

Var det ju Husfest hemma hos oss! Trots dålig uppslutning blev det en hellyckad kväll med lite sång, lite dans och...nja, det blev dock inget naket...!

Jag och Linnea, min kära granne Sofie, min andra kära granne Kajsa som snart ska flytta ;( !

Fråga:

Finns det manliga barnmorskor?

Jag bojkottar Kina!

Efter att ha sett SVT: s dokumentär om Kina i Tibet kan jag inte vara mer övertygad om att bojkotta Kina är det enda rätta! HUR kan vi (dvs regeringarna, de som har den egentliga makten) tillåta att ett folk behandlar ett annat folk- sina medmänniskor så här? Det är helt OFATTBART! Kvinnor tvångsteriliseras med enbart lokalbedövning, barn skjuts ihjäl i s.k. "självförsvar" och människor riskerar sina och andras liv bara för att undslippa den ständiga tortyr som Kina påminner Tibetanerna om i deras närvaro!!! 
Jag svär att jag ALDRIG mera kommer att köpa något som är tillverkat i Kina (eller tydligen av politiska fångar Tibet) hur svårt det än kommer att bli, jag kommer aldrig att sätta min fot i landet Kina och de ska inte få tillfälle att njuta av en enda yen som kommer från mig!
Där har ni det, min ed: att jag ALDRIG, så länge jag lever, kommer att stötta den kinesiska regeringen!
Gå in på svt, antingen genom länken ovan eller via svt.se- "play"- "dokumentär- "med dold kamera i Tibet" och se den med!!!!

Nu var det något som gick lite fel?

Vem bryr sig om världsproblem när man istället kan se ett enormt kadaver i form av en jättebläckfisk TINA....?
Det är dessvärre så att vi hellre ser något dött tina i en bassäng eller lyssnar på vad "Brangelina" ska göra härnäst än att ta itu med verkligheten.... När förlorade ordet "respekt" sin innebörd...? 

Huvudvärk...

I minst två dagar har jag haft så jädra ont i huvudet! Från det att jag stiger upp till att jag lyckas somna gör det sååå ont! Det kan bero på att jag inte är vid mitt särsklit bästa just nu... Man tänker på förhållanden, saknad, framtiden, kommer jag in?, hur FASEN pengarna ska räcka även denna månad osv. Mitt huvud är helt enkelt totaly f*cked up...
Varför kan det aldrig lösa sig? Varför får det aldrig vara bra? Varför kan man inte få somna direk när man lagt huvudet på kudden för en gångs skull?


Eller så håller jag på och få en hjärntumör....


Spexreview:

Nu har jag varit och kollat in Lundaspexarnas "Uarda". Det var bra... Bra, men inte jättebra, dock FANTASTISKA röster, jag ryser fortfarande! Jag måste emellertid säga, helt opartiskt, att Var Gladspexarnas "Amazonernas återkomst" var väldigt mycket roligare och, ja...bättre!

Gårdagen var...

trevllig! Men jag var inte riktigt på humör och oavsett hur många människor jag hade runtomkring mig kännde jag mig väldigt ensam... Jag antar att det är vid sådana här tillfällen (typ högtider) som man saknar D mest... Det är väl bara och inse att det e såhär livet kommer att se ut nu...
Dagen började med gemensam frukost, sen var vi i stadsparken och det var SÅÅÅÅ mycket folk! Det var festivalstämmning utan musik och fylla i form av bag- in -box! Dock hade jag e jädra huvudvärk så vid 2 gick jag hem och tog en powernap!
På kvälle stod grillning och lite volleyboll på schemat, sen fest långt åt hel***te iväg... Vid 12 fick jag nog och cyklade hem- trodde jag. Cyklade nämligen vilse och hamnade så långt hemifrån jag kunde komma, men 1 TIMME senare var jag hemma....
Usch, vilken dag...

Dagen började ju bra iaf...!

Sköna maj välkommen!

Vilken ironi att våren/sommaren hälsas in i hällregn! Litesynd, hade gärna bara lagt mig på min filt ute i trädgården och gassat i solen....Men så kan det vara ibland, nu får jag ju iaf tid att deklarera, YES....!