De "lyckligas" uppgång och fall...

Nu tänkte jag ta pennan från bladet/ bladet från munnen eller vad fasen det nu heter och skriva MIN totalt seriösa avhandling i fallet "Brittans kaos";
När man ser tillbaka på stackars Brittans karriär blir det ju tydligt att hon redan för flera år sedan med t.ex. låten "Overprotected" ropade så svagt efter hjälp. Även om låtarna inte är skrivna av Brittan så är de ju skrivna FÖR henne och hon valde ju att framföra dem som sina egna, vilket ju måste betyda att hon står för dem?!?
Den stackars bruden var ju så offentlig att vi nästa fick se henna avla barn i TV! WHAT liksom? Inte konstigt att hon blev som hon blev, hon har ju inget perspektiv alls på saker och ting...

Brittans öde tycker jag börjar påminna skrämmande mkt om Anna Nicole Smiths, eller möjligtvis Michael Jacksons, där de alla blivit ett slags fenomen skapat av media där de inte alls kan leva upp till de övernaturliga förväntningarna de har vilande på sig! Även MJ spelade in en låt (se nedan) där han klart och tydligt uttryckde att nu hade det gått för långt!
 
Leave me alone- Michael Jackson
Det första offret att gå hädan var ju tragiskt nog Anna Nicole som efterlämnade en lite dotter och börjar världen inte få lite mer medmänsklighet så kommer Brittan sorgligt nog lämna efter sig 2 små söner som enbart kommer att lära kanna sina mamma genom snaskiga rubriker och utflippade tv- framträdanden! Och se på Michael Jackson där människor blivit så giriga att de tom anklagar honom för att vara en pedofil, något som han sedan frias från och som tom hans ex-fru nekar till att han skulle vara!

Vill vi att de om 1000 år ska se tillbaka på oss som vi ser tillbaka på de som levde för ytterligare 100 år sen? "De åt kändisar till lunch som stenåldersmänniskorna slaktade mammutar"!?!
Var går gränsen för en människas lidande= en annan människas underhållning?
Är vi tillbaka på romartiden då vi tvingade slavar att slåss mot lejon inne på colusseum för att adlen skulle få sitt lördagsnöje?
Nu när jag tänker efter så kan man nog dra ytterligare paraleller från denna kändishets till typ hedersrelaterade våldet där unga tjejer, precis som i Hollywood blir förföljda för att de valt att följa vad de en gång trodde var deras dröm!
Sad, so sad....

Kommentarer
Postat av: mamma helena

genialt som vanligt snäckan

2008-01-11 @ 15:56:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback